EDWARD7143
Decapat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bundan 2 gün önce Hyper X Cloud 2 kulaklık aldım arkadaşlarım olsun yayıncılar olsun hep çok önerdiler ve ben de 800 TL'ye yakın para verdim Amazon adlı siteden aldım aldıktan bir gün sonra Discord'a arkadaşlarımla konuşurken kulaklık cızırtı yapıyordu film izlerken müzik dinlerken hep yapıyordu ve bu kadar para verip böyle bir şey yaşamam beni çok üzdü ve bugün iade ettim.
Şimdi arkadaşlar bana ne yapmamı önerirsiniz? Tekrardan aynı kulaklığı alsam gene aynısı olur mu çünkü Hyper X Cloud 2 kulağımı ağrıtmıyor ve rahat bir kulaklık o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.
Aranızda Hyper X Cloud 2 kullanan var mı veya önceden kullanan bu konu hakkında bana yardım etmenizi diliyorum.
Görüşlerinizi için şimdiden teşekkür ederim.
Şimdi arkadaşlar bana ne yapmamı önerirsiniz? Tekrardan aynı kulaklığı alsam gene aynısı olur mu çünkü Hyper X Cloud 2 kulağımı ağrıtmıyor ve rahat bir kulaklık o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.
Aranızda Hyper X Cloud 2 kullanan var mı veya önceden kullanan bu konu hakkında bana yardım etmenizi diliyorum.
Görüşlerinizi için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: