efeeeeeeeeee Decapat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 Hyper X Cloud 2 kullaklıgım var mıkrofondan cızırtı gelıyor senelerdir. Firmware güncellemesi yaptım, tartışmalara baktım hiçbir çözüm bulan yok. Servise götürdüm 2 kere geri verdiler. Yardım edecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2021
Hyper X Cloud 2 kullaklıgım var mıkrofondan cızırtı gelıyor senelerdir. Firmware güncellemesi yaptım, tartışmalara baktım hiçbir çözüm bulan yok. Servise götürdüm 2 kere geri verdiler. Yardım edecek var mı?
T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #2 İyi günler, ben de aynı kulaklığı kullanıyorum fakat mikrofon ile alakalı bir problem yaşamadım. Tam olarak problemi tarif edebilir misiniz ? Artı 0 Eksi
İyi günler, ben de aynı kulaklığı kullanıyorum fakat mikrofon ile alakalı bir problem yaşamadım. Tam olarak problemi tarif edebilir misiniz ?
KS KS efeeeeeeeeee Decapat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #3 Sorunum jack girişinde %100 yeni bir ses kartı aldım ve hala aynı sorunu yaşadım Artı 0 Eksi