Burak B.
Hectopat
- Katılım
- 16 Nisan 2020
- Mesajlar
- 175
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- İngilizce Öğretmeni
Hocam şöyle anlatayım daha net olsun. Ben yüksek ses severim yani oyun olsun yada müzik film dizi vs farketmez. Önceki kulaklıklarımı yüzde 70-100 arası kullanıyordum rahatsız etmiyordu hiçbiri.%50 ses seviyesi benim içinde yeterli bir şey izlemek, müzik dinlemek için vs.
Ama %100 yaptıktan sonraki aşama önemli.
%100 yapınca yine kulaklığı çıkarmama gerek kalmadan, kulaklık zarımı patlamayacak derecede dinleyebiliyorum. Sizde diyorsunuz ki %100 yaparsam müziğin sesini asla dinleyemem kulaklarım zarar görür? sağlığımı etkiler?
Sanırım böyle diyorsunuz.
Ben de diyorum ki ben rahat dinliyorum. O zaman ses seviyesi senin nasıl bu kadar yüksek ve benim %100'de iken bile düşük.
Ama cloud 2 ile %100 de müzik dinleyemem rahatsız ediyor ses beni, yani keyif alınmayacak derecede yüksek oluyor. Valorant gibi rekabetçi oyunlarda ses kasma amacıyla %60da kullanıyorum ama aslında o da yüksek geliyor. Diğer herşeyde %50 seviyesi çok yeterli oluyor yani öyle duyulabilecek seviye falan anlamında değil baya yüksek bir seviye oluyor. Hatta bir süre sonra %30a falan alıyorum.