Hyper X Cloud Alpha S, MIC Monitoring ayarı doğru çalışmıyor

OzgurSZ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yakın zamanda Amazon'dan Hyper X Cloud Alpha S aldım bu zamana kadar bir sıkıntısı yoktu ama mikrofondan 0 gecikmeli bir şekilde kendimi duymaya yarayan Mic monitöring sorun çıkarmaya başladı hiçbir herde de hatayı tam anlatan hatta hiç anlatan yok sorun şöyle ben ne zaman Mic monitoring'i açsam benim kulaklık takmadan önce dışarıdan duyduğum sesin daha fazlasını alıyor ve bunu bana veriyor en ufak detayı bile alıyor nedenini bir türlü anlamış değilim fikri olan varsa yorumlara bekliyorum.

Ngenuıty uygulamasından aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim yerden aç kapa yapıyorum bilginize.

indir.png

Merhaba,

Yakın zamanda Amazon'dan Hyper X Cloud Alpha s aldım bu zamana kadar bir sıkıntısı yoktu ama mikrofondan 0 gecikmeli bir şekilde kendimi duymaya yarayan Mic monitöring sorun çıkarmaya başladı hiçbir herde de hatayı tam anlatan hatta hiç anlatan yok sorun şöyle ben ne zaman Mic monitöring'i açsam benim kulaklık takmadan önce dışarıdan duyduğum sesin daha fazlasını alıyor ve bunu bana veriyor en ufak detayı bile alıyor nedenini bir türlü anlamış değilim fikri olan varsa yorumlara bekliyorum.

Ngenuıty uygulamasından aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim yerden aç kapa yapıyorum bilginize.

indir.png

Her çözümü denedim en son USB tak çıkar yaptım düzeldi sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı