Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Hocam bu Cloud 2 Core olarak geçiyor Cloud Core değil.

Hocam bu Cloud 2 Core olarak geçiyor Cloud Core değil.
Cloud 2'den tek farkı malzeme kalitesi diye biliyorum geriye kalan teknik detayları cloud 2 ile aynı. Yakın zamanda arkadaşın 2800 TL'ye satın almıştı 2.elden kapalı kutu olarak ona sordum hiçbir farkı yok sadece padleri daha çabuk aşınıyor dedi.

Cloud 2 Core'de kablolu kullanım yok hocam sadece kablosuz var Cloud Core'de kablolu kullanım vs.de vardır diye düşünüyorum.

Cloud 2 Core'de kablolu kullanım yok hocam sadece kablosuz var Cloud Core'de kablolu kullanım vs.de vardır diye düşünüyorum.
Wireless ile kıyaslattırdım hocam zaten de bende cloud 2 wireless var yarın gelecek bi karşılaştıracağız acaba fark nedir ne değildir diye.

MediaMarkt'a kargomun takip kodunu filan nasıl öğrene biliyoruz bilen varsa yazabilir mi?

MediaMarkt'a kargomun takip kodunu filan nasıl öğrene biliyoruz bilen varsa yazabilir mi?
Mediamarkt ürünü kargoyu verince sipariş numarası ve kargo no veriyor size. Ayrıca direkt gönderi takip için sms geliyor. Onun dışında siparişlerim kısmından da kargoya verilince takip edebiliyorsunuz.

Siz olsanız hangisini alırdınız? Xbox Series X konsolumda kullanacağım.

SteelSeries Arctis 1 Wireless
HYPERX Cloud II Core Kablosuz
SteelSeries Arctis 9 Kablosuz
Hocam açıkçası 3 ü de birbirinden baya bağımsız fiyat bandında ama fiyatına göre aldığınız en iyi performansın HyperX Cloud 2 Core Wireless'ta olacağını düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…