Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Sanırım tek kötü yanı deri olması. :(

Ona da yapacak bir şey yok açıkçası. Önceden kumaş kullanıyordum çok çabuk kir tutuyordu. Deri öyle değil ama yazın terletiyor üstelik yıla bağlı olarak da çatlama yapıyor zaten HyperX kullananlar bu konuları iyi bilirler, alışkandırlar. Malzeme kalitesi de Cloud 2'ye göre bir tık aşağıda kalmış ama en azından Logitech gibi her yeri plastik değil. 2.199 TL'ye aldığımızı belirtmek isterim. Bu fiyatta başka alternatifi yok zaten.

Ona da yapacak bir şey yok açıkçası. Önceden kumaş kullanıyordum çok çabuk kir tutuyordu. Deri öyle değil ama yazın terletiyor üstelik yıla bağlı olarak da çatlama yapıyor zaten HyperX kullananlar bu konuları iyi bilirler, alışkandırlar. Malzeme kalitesi de Cloud 2'ye göre bir tık aşağıda kalmış ama en azından Logitech gibi her yeri plastik değil. 2.199 TL'ye aldığımızı belirtmek isterim. Bu fiyatta başka alternatifi yok zaten.

Dostum hayırlı olsun. Tekrar indirime girerse beni etiketleme şansın var mı?

Hocam testleri yaptıktan sonra cevaplarsanız mutlu olurum. YT de ve forumlarda sesini az olduğunu mikrofonun çok kötü olduğunun yorumlarını gördüm doğru mu?
Sesi az değil hocam gayet güzel. Zaten yukarıda belirttim sadece mikrofon kalitesi cloud 2 ile aynı yani çok iyi değil. Cloud 2'ye göre kafayı daha sıkı sarıyor, müzik dinlerken dışarıdan gelen sesi kesiyor. Cloud 2 tam kafayı sarmıyordu dışarıdan gelen sesleri çok az da olsa duyabiliyordum.

Sesi az değil hocam gayet güzel. Zaten yukarıda belirttim sadece mikrofon kalitesi Cloud 2 ile aynı yani çok iyi değil. Cloud 2'ye göre kafayı daha sıkı sarıyor, müzik dinlerken dışarıdan gelen sesi kesiyor. Cloud 2 tam kafayı sarmıyordu dışarıdan gelen sesleri çok az da olsa duyabiliyordum.

Mikrofon kalitesi kötü mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı