Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

3 gündür bu iki kulaklık arasında gidip geldim ve şu an Cloud Core 2 var kulağımda. Cloud 3'ün 2600 TL e inmesini bekliyordum iner inmez satın aldım sonra bu Cloud Core 2 indirimini gördüm. Hem kablosuz olması hem ciddi bir indirim olmasından dolayı Cloud Core 2'i tercih ettim. Cloud 3'ün siparişini iptal ettim. Cloud 3'ün bayağı bir incelemesini inceledim ve diyebilirim ki Cloud 3 çok daha üstün bir kulaklık. Kablolu olması dert değilse direkt Cloud 3 alırdım zaten şu an Cloud Core 2 indirimi bitti bir daha gelir mi bilmem beklemek yerine Cloud 3 alırdım kesinlikle.

Çok zor normal de 5K civarına satılıyordu şu an indirimle 4K civarına satılıyor. Daha da düşmesi büyük olay olur.

Bence de kötü fakat idare eder gibi.

Hocam sence Cloud 3 alayım mı yoksa kasım boyunca bekleyip Cloud 3 indirimi veya başka iyi bir kulaklık indirimi mi bekleyeyim.

Kulaklık az önce elime geçti bir iki müzik dinledim ve arkadaşımla konuştum. Mikrofon testi yaptım. Arkadaşım sesimin iyi değil ama normal olduğunu söyledi. Ses yüksekliği yüksek değil %100 seste rap dinleyebiliyorsam bence çok yüksek değildir öyle bam güm bir bass da duyamadım, mikrofon iş görür idare edilir seviye. Kulaklık kafası büyük olanlar için problem oluşturabilir biraz küçük bir kulaklık kendinize göre yükseltip alçaltabiliyorsunuz ben en büyükte kullanıyorum. Daha birkaç dakikadır kullanıyorum ama kafamda yokmuş gibi, deri padler kulağımı tamamen yutuyor. Oyun testi yapmadım birazdan yapacağım. Yazılımını indirdim yazılımı böyle çok iyi değil. Resimde görünen dışında başka bir şey yok. Cloud Core Wireless modelinde bu yazılım desteği bildiğim kadarıyla yoktu bu modelde var. Bu linkten Mic testini dinleyebilirsiniz. CS2 oynadıktan sonra ses kasmayla ilgili düşüncelerimi belirteceğim. hyperx cloud core 2 wireless mic testi).m4a Eki Görüntüle 2351219

Kulaklığın hem özelliklerinde hem de kutusunda ne kadar da noise cancelling ibaresi bulunsa da bir gürültü engelleme yok attığım linkten kulaklığın mikrofon testini dinleyebilirsiniz parmak çıtlatmam olduğu gibi duyuluyor mecbur NVIDIA Broadcast ile gürültü azaltma kullanacağım. DC de krisp olduğundan dolayı çok da problem değil fakat diğer sesli sohbet uygulamaları için broadcast uygulamasını kullanmak şart.

Pardon hocam yanlış yazmışım 😅 kablolu kullanmak için herhangi bir kablo bulunmuyor demek istemiştim. Bu arada herhangi bir ses ayarı yaptınız mı? Bana sesler biraz az geldi.Normalde rampage in 500tllik kablolu dandirik bir kulaklığını kullanıyordum onda kat kat daha fazla sesler. Bir yandan da ses kasarken bass veya patlama sesleri biraz adamların sesini duymama engel oluyormuş gibi hissediyorum.Acaba alışamadığım için mi. Sizin deneyiminiz nasıl?
Rampageden Razere geçtiğimde banada olmuştu. Rampagede ses daha fazla. Normal bir durum.

Hocam sence Cloud 3 alayım mı yoksa kasım boyunca bekleyip Cloud 3 indirimi veya başka iyi bir kulaklık indirimi mi bekleyeyim.

Cloud 3'ün gördüğü en düşük fiyat 2550 TL 11.11 de şu an da 2800 TL e satılıyor tekrar 2550 seviyesine düşebilir ama beklemeye gerek yok 200-250 TL için. 2800 TL fiyata MediaMarkt'tan satın alın 3 taksitte var vade farksız. Nakit alacaksanız n11 den alın kuponla daha uyguna gelir.

Rampageden Razere geçtiğimde banada olmuştu. Rampagede ses daha fazla. Normal bir durum.
Aynen öyle biraz alışmak gerekiyor.

Cloud 3'ün gördüğü en düşük fiyat 2550 TL 11.11 de şu an da 2800 TL e satılıyor tekrar 2550 seviyesine düşebilir ama beklemeye gerek yok 200-250 TL için. 2800 TL fiyata MediaMarkt'tan satın alın 3 taksitte var vade farksız. Nakit alacaksanız N11'den alın kuponla daha uyguna gelir.

Aynen öyle biraz alışmak gerekiyor.

N11 kuponu ne hocam.

Kulaklık elime geçti arkadaşlar yalnız bir sorunum var. Kulaklığı tuşuna basıp kapattığımda sesin otomatik olarak hoparlörlere geçmesi gerekmiyor mu? Ben yaptığımda ses hala kulaklıkta gözüküyor ancak tabi ki kulaklık kapalı olduğu için ses gelmiyor kulaklıktan. Bunu otomatik nasıl geçirebilirim? Sanırım dongle takılı kaldıkça böyle olacak ama her seferinde dongle ı çıkarmak veya ayarlardan ses çıkışını değiştirmek istemiyorum.

Yukarıda belirttik hocam "BlackShark'ın mikrofonu daha iyi" diye. Cloud 3'e kadar hepsinin mikrofonu kötü. Sanırım ilk defa Cloud serisinden kullanıyorsunuz.

İlk deneyimimdi evet ama son olacağına eminim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı