600 TL daha verirseniz kablolu Cloud 3 alın. V2X alınmaz bu fiyata Cloud 3 ile rakip bile değiller.
Bu ürünü V2X ile benzer düşünebilirsiniz. Aradaki tek farkı neredeyse kablosuz olması. Ama V2X günümüz piyasa fiyatları kadar etmez bana göre. 3 yıldır aktif olarak kullanıcısı olarak bu yorumu yapıyorum.Kablolu istemiyorum hocam.
Güle güle kullanmanız dileğiyle.Benim de ürün elime ulaştı ve şu an aşırı memnunum. Eğer benim gibi uyduruk bir kulaklığınız varsa ve ondan buna geçtiyseniz bence kesinlikle sizi fazlasıyla tatmin edecek.
Hangi oyunda denediniz? Genel bir durum mu? @srcn90 hocam arkadaşın ses sorunu varmış.
Şöyle bir şey çıkıyor kulaklığı mı seçmem gerek?Equalizer APO programını indirip GAIN seçeneğini 8 veya 9'a getirin hocam bu kadar basit. Çok küçük ve basit bir program.
Şöyle bir şey çıkıyor kulaklığı mı seçmem gerek?
Seçtim ses gitti geldi sonra bir şey yapmam gerekiyor mu?
windows 11 de olmadığı için kullanamıyorum. onun yerine farklı bir eq programı var mı?Equalizer APO programını indirip GAIN seçeneğini 8 veya 9'a getirin hocam bu kadar basit. Çok küçük ve basit bir program.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.