Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Cloud 3 hariç hepsi öyle zaten. Bende normal Cloud 2 Wireless olmasına rağmen bunu tercih ettim gayet memnunum. Birkaç ayar yaptım mikrofon için ilk geldiği günden daha iyi oldu. Ayrıca sahibinden de sepette 400 TL indirim varmış sanırım eğer satın alırsanız medimarkt fiyatından daha ucuza gelecek gibi :D

Böyle deyince kararsız kaldım hocam Cloud 3 yerine bunu mu alsam.

Böyle deyince kararsız kaldım hocam Cloud 3 yerine bunu mu alsam.
Hocam ben tercih ettim memnunum. Dediğim gibi cloud 3 wireless ile karşılaştırdım ses olarak arasında fark yok sadece mikrofon farkı var belki kabloluda durum değişir bilmiyorum. Günümüz ekonomisinde yine de çok mantıklı bir tercih. Mikrofon sorunu birkaç ayar ile eskiye nazaran daha iyi hale getirilebilir.

Ben şu ana kadar aldığım histen memnunum. Kulağımı çok rahatsız etmedi. Benim gibi kafası büyük olanlar için kulaklık işi biraz sıkıntılı ancak bu kulaklık gayet iyi şu an kulağımda. Mikrofonu benim eski Rampage'e göre aşırı kaliteli geldi. Ses seviyesi biraz alçak ancak benim için çok sorun teşkil etmedi bu durum.

Kısaca benim gibi dandik kulaklıklardan geçen arkadaşlar için veli nimet gibi bir şey. Kablosuz olması zaten çok büyük avantaj. Wireless mesafesi bayağı uzun. Araya duvar girerse ufak tefek kopma yapabiliyor ancak yine de uzak mesafelerde bağlantı kopması yaşatmadan kullanabiliyorum.

Ben şu ana kadar aldığım histen memnunum. Kulağımı çok rahatsız etmedi. Benim gibi kafası büyük olanlar için kulaklık işi biraz sıkıntılı ancak bu kulaklık gayet iyi şu an kulağımda. Mikrofonu benim eski Rampage'e göre aşırı kaliteli geldi. Ses seviyesi biraz alçak ancak benim için çok sorun teşkil etmedi bu durum.

Kısaca benim gibi dandik kulaklıklardan geçen arkadaşlar için veli nimet gibi bir şey. Kablosuz olması zaten çok büyük avantaj. Wireless mesafesi bayağı uzun. Araya duvar girerse ufak tefek kopma yapabiliyor ancak yine de uzak mesafelerde bağlantı kopması yaşatmadan kullanabiliyorum.

Aynı görüşteyim. Zaten BlackShark v2X gibi kulaklıkların mikrofonlarıyla kıyaslayacaklar olurlarsa hiç kıyaslamasınlar ama muadillerine göre bence de yeterli seviyede.

Aynı görüşteyim. Zaten BlackShark v2X gibi kulaklıkların mikrofonlarıyla kıyaslayacaklar olurlarsa hiç kıyaslamasınlar ama muadillerine göre bence de yeterli seviyede.

Hocam kulağımda takılıyken bazen art arda iki kez bip bip sesi geliyor. Bunu neden çıkarıyor acaba anlayamadım bir türlü.

Hocam ben tercih ettim memnunum. Dediğim gibi Cloud 3 Wireless ile karşılaştırdım ses olarak arasında fark yok sadece mikrofon farkı var belki kabloluda durum değişir bilmiyorum. Günümüz ekonomisinde yine de çok mantıklı bir tercih. Mikrofon sorunu birkaç ayar ile eskiye nazaran daha iyi hale getirilebilir.

İndirime bir daha girmez gibi ama artık ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı