blockdz
Hectopat

Benim dağıtımda bile birkaç saate gelir. Sizin daha varmadı mı?
Birkaç saat bile demeden geldi.
Hocam kulağı ağrıtıyor mu? Ergonomik mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Benim dağıtımda bile birkaç saate gelir. Sizin daha varmadı mı?
Birkaç saat bile demeden geldi.
Hocam kulağı ağrıtıyor mu? Ergonomik mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Sağolun hocam. Ben de alacağım sanırım ikinci elden. Bir iki saatlik kullanımda kulağı ağrıtmaması benim için yeterli. Çok çektim bu kulak ağrısındanHocam kulaklık güzel, ben memnunum. Ben de Cloud2 wirelesss var onunla kıyasladığım zaman müzik, oyun ve bass anlamında daha başarılı tek sıkıntısı kafayı biraz fazla sıkıyor. Driverinde hazır ses ayarları var oradan istediğiniz ayarı seçebiliyorsunuz fakat oradaki hazır ayarlar çok sağlıklı değil kendinizin ayar yapması daha iyi olur. Kulaklığı biraz kötü fakat Discord ve oyunda info vermek için gayet yeterli. Malzeme kalitesi de Cloud 2'den biraz kötü ama ilk Cloud Core versiyonunda çok daha kötüydü bunda iyileştirmişler. Sesleri düzgün kasamıyorum diyen bir arkadaş vardı ben gayet rahat kasabiliyorum aktif olarak günde 8 saar CS2 oynuyorum öyle diyeyim. Kulaklığın menzil mesafesi çok iyi 4-5 metre uzaklaştım herhangi bir robotlaşma olmadı. Batarya konusunda da çok başarılı ilk defa dün pazartesi günü şarja taktım.
iPhone SE 2022 kullandığım için telefon elime sığmıyor haliyle yanlış yazmışım bazı yerleri kusura bakmayınSağolun hocam. Ben de alacağım sanırım ikinci elden. Bir iki saatlik kullanımda kulağı ağrıtmaması benim için yeterli. Çok çektim bu kulak ağrısından![]()
Setupu aynı dizicez sanırım hocamiPhone SE 2022 kullandığım için telefon elime sığmıyor haliyle yanlış yazmışım bazı yerleri kusura bakmayınMikrofon kalitesi güzel diyeceğime kulaklık kötü demişim. Mikrofonu çok iyi değil ama oyun anlamında yeterli düzeyde. Wireless olsun senin olsun her türlü iyidir.
Böyle denk gelişler beni mutlu ediyor, aynı setupa sahibiz hemen hemenSetupu aynı dizicez sanırım hocamAttığınız monitörü de almıştım.
F75 olmaz olur muBöyle denk gelişler beni mutlu ediyor, aynı setupa sahibiz hemen hemenAula F75 de varsa tamamdır
![]()
Ergonomik değil kulağı ağrıtıyor bir süre sonra ama geri kalan konularda iş görür. Özellikle çekim mesafesi ve pili için bile alınır. Bende cs2 oynuyorum default ayarlarda bile ses kasılabiliyor tabii eq yaptığınızda daha iyi ses kasılıyor. Mikrofon performansı da iş görür ben arkadaşa da aldırdım bu kulaklığı onunla sesli sohbet yaptığımız zaman sesi güzel geliyor. Biraz daha konforlu olup bir de bluetooth olsaymış çok iyi olurmuş.Hocam kulağı ağrıtıyor mu? Ergonomik mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
@MAYNR İade aldılar. Bu arada hocam kullanılmış kulaklık iade almazlar orası doğru fakat ürünü test etme/arıza gibi kontroller için kullanıma laf edemezler.Hocam ayarları nasıl yaptınız ben evdeki bir uçtan diğer uça geçtim hala çekiyordu bende baktımda 4 kya kadar güzel kablosuz kulaklık yok.
Kaç yıllıktı kızarun.
Aldılar mı hocam iade.
@MAYNR iade aldılar. Bu arada hocam kullanılmış kulaklık iade almazlar orası doğru fakat ürünü test etme/arıza gibi kontroller için kullanıma laf edemezler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.