Hyper X Fury 3D veya Patriot Burst 128 SSD alınır mı?

Sarne

Hectopat
Daha fazla  
İki tane bilgisayara SSD almayı düşünüyorum. Bir tanesinde SATA 3 desteği yok ama 300 MB civarında hız alabilir miyim? Sadece Windows 10 ve bazı programları kuracağım yani yer yeterli olacaktır. Bu iki SSD alınır mı varsa SSD önerisi yapar mısınız? (Uygun fiyatlı)

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Fury 3D modelini kullanıyorum, hız konusunda sıkıntım yok ama SSD'nin kronik bir sorunu var o da okuma ve yazma esnasında çok tiz bir ses çıkartması. Bunu ben dahil 3 4 kişi daha forumda yaşadı. Beni rahatsız ediyor açıkçası.

Fiyatları nedir? Uygunsa alınabilir. SATA III desteği olmayan bilgisayarda büyük ihtimalle 250-270 MB/s civarı hızlar alırsınız.
HyperX Fury 3D modelini kullanıyorum, hız konusunda sıkıntım yok ama SSD'nin kronik bir sorunu var o da okuma ve yazma esnasında çok tiz bir ses çıkartması. Bunu ben dahil 3 4 kişi daha forumda yaşadı. Beni rahatsız ediyor açıkçası.
Sesin hoparlörden gelmediğine emin misiniz?

Pardon destekleyen anakartın modelini yazdım, laptop Packard Bell TJ65'in anakartı Intel GM45 galiba internette böyle yazıyor.
İnternette yazan bilgilere göre içinde bir SATAIII disk var. Belki de SATAIII hızları alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı