Çözüldü HyperOS 2.0 güncellemesini manual olarak indirmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rzxeroz

Decapat
Daha fazla  
Redmi Note 12 4G cihazıma birkaç gün önce HyperOS 2.0 güncellemesi geldi. Xiaomi'nin kendi Updater'ı bir türlü indirmiyor, sürekli duruyor yeniden başlıyor. Güncelleme dosyasını başka yerden indirip manual güncelleme imkanım var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu arada siz hangi ROM'u kullanıyorsunuz bende de Redmi 12 4G var ama gelmedi.

Global ROM. Ama benim cihazım Note 12, size biraz daha geç gelecek muhtemelen.

Bu arada sorunumu çözdüm. Diğer bu problemi yaşayan arkadaşlar attığım sitedeki yöntemi kullanabilirler sorunsuz yaptım.
Xiaomi'ye ROM kurmak ölümden beter. Yok şu kadar süre üye kalacaksın yok mi bilmemneden bootloader başvurusu yapacaksın odur budur kıyamet resmen hocam.
Hocam bir tane sitede bootloader'sız falan Recovery ROM kurma yöntemi vardı, zaten bende onu yapmak istiyorum Global stok ROM'u indirip önceki sistemimi güncellemek istiyorum, sormak istediğim şey bu mümkünmü? Herhangi bir sorun yaşarmıyım.

Hocam bir tane sitede Bootloader'sız falan recovery ROM kurma yöntemi vardı, zaten bende onu yapmak istiyorum global stok ROM'u indirip önceki sistemimi güncellemek istiyorum, sormak istediğim şey bu mümkün mü? Herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Bu yöntemi bilmiyorum hocam umarım sorun yaşamazsınız.

Redmi Note 12 4G cihazıma birkaç gün önce HyperOS 2.0 güncellemesi geldi. Xiaomi'nin kendi Updater'ı bir türlü indirmiyor, sürekli duruyor yeniden başlıyor. Güncelleme dosyasını başka yerden indirip manual güncelleme imkanım var mıdır?

Global ROM. Ama benim cihazım Note 12, size biraz daha geç gelecek muhtemelen.

Bu arada sorunumu çözdüm. Diğer bu problemi yaşayan arkadaşlar attığım sitedeki yöntemi kullanabilirler sorunsuz yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam bir tane sitede Bootloader'sız falan Recovery ROM kurma yöntemi vardı, zaten bende onu yapmak istiyorum Global stok ROM'u indirip önceki sistemimi güncellemek istiyorum, sormak istediğim şey bu mümkün mü? Herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Hocam ROM için bootloader a gerek yok ki. Ben kaç sefer Bootloader kilidi kapalı eminim kaç kez ROM attım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı