POCO X6 Pro kullanıyorum fakat hala güncellemeyi almadım. Ülke değiştirerek yapmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ve güncelleme ne zaman gelecek?
Ülkeyi değiştirdiğimde birsürü uygulama ve oyun iniyor otomatik olarak eğer bunu kapatabilirsem ülke değiştirerek yapabilirimÜlke değiştirerek yapmanın bir dez avantajı mı var? İki dakikada halletmiştim öyle
O zaman almanya seçiyorum değilmiO yüzden doğru ülkeyi seçmelisiniz Almanya seçerseniz o dalak saçma uygulamaları yüklemiyor POCO. Malum Çin bizi 3. sınıf bir ülke olarak görüyor.
HyperOS 2.0 gerçekten güzel. Birçok düzeltme yapılmış batarya olsun kararlılık olsun.
Hiçbir uygulama yüklenmez değilmiO yüzden doğru ülkeyi seçmelisiniz Almanya seçerseniz o dalak saçma uygulamaları yüklemiyor POCO. Malum Çin bizi 3. sınıf bir ülke olarak görüyor.
HyperOS 2.0 gerçekten güzel. Birçok düzeltme yapılmış batarya olsun kararlılık olsun.
Ülkeyi Almanya olarak seçtim fakat 2.0 gelmedi 1.0.17 geldiO yüzden doğru ülkeyi seçmelisiniz Almanya seçerseniz o dalak saçma uygulamaları yüklemiyor POCO. Malum Çin bizi 3. sınıf bir ülke olarak görüyor.
Şu anda 1.0.17 güncellemesini yapıyorum daha sonramı gelecek 2.0O yüzden doğru ülkeyi seçmelisiniz Almanya seçerseniz o dalak saçma uygulamaları yüklemiyor POCO. Malum Çin bizi 3. sınıf bir ülke olarak görüyor.
Güncellemeyi yaptım fakat hala gelmedi 2.0Ülke değiştirerek yapmanın bir dez avantajı mı var? İki dakikada halletmiştim öyle
O yüzden doğru ülkeyi seçmelisiniz Almanya seçerseniz o dalak saçma uygulamaları yüklemiyor POCO. Malum Çin bizi 3. sınıf bir ülke olarak görüyor.
O zaman Almanya seçiyorum değil mi?
Hiçbir uygulama yüklenmez değil mi?
Ülkeyi Almanya olarak seçtim fakat 2.0 gelmedi 1.0.17 geldi.
Şu anda 1.0.17 güncellemesini yapıyorum daha sonramı gelecek 2.0
Güncellemeyi yaptım fakat hala gelmedi 2.0
Eki Görüntüle 2430752
ROM yükleme kararı aldım garanti giderse tekrar eski sürüme dönüp normal bı şekilde güncellerim diye düşünüyorumYani ben öyle yükledim açıkçası öyle abuk sabuk uygulama yüklememişti diye hatırlıyorum. Bence bir iki gün öyle kullanın illaki gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.