hamiltonfedaisi
Decapat
Arkadaşlar yeni çıkan HyperOS'un MIUI'a karşı bir avantajı var mı? Yoksa aynı mı? Ayrıca Redmi Note 11 Pro için gelir mi?
Arkadaşlar yeni çıkan Hyperos'un MIUI'a karşı bir avantajı var mı? Yoksa aynı mı? Ayrıca Redmi Note 11 Pro için gelir mi?
HyperOS su anda HarmonyOS gibi sonradan tam oturacak yerineArkadaşlar yeni çıkan HyperOS'un MIUI'a karşı bir avantajı var mı? Yoksa aynı mı? Ayrıca Redmi Note 11 Pro için gelir mi?
HarmonyOS gibi sonradan tam oturacak yerineNote 11 Pro'ya gelecek. Nasıl olduğu içinse konuşmak henüz yanlış olur.
HarmonyOS gibi sonradan tam oturacak yerine
Bunu nereden çıkarttınız? Mi'nin yazılım bölümünü biliyoruz hepimiz. Heriflerin çuvallamadığı hiçbir yer yok. En son bilekliğimin yazılımında bile problem vardı.
Cidden Xiaomi'den ne kullandınız merak ettim neden böyle diyorsunuz.
Nedense hepsi düşük Orta segment arası mi 8 dışındaMi Note 10 Lite, Mi Note 8, Red mi S2 (Bunu aslında eklemeye gerek bile yok), Mi 8, Poco X3 NFC.
Bu cihazlar arasında en adam akıllı olan Poco X3 NFC. Ayrıca ürünlerin hepsi benim değildi ancak yakın aile bireylerim kullanıyorlardı. Haftada 2 kere elime alıyordum en az hepsini. Poco ve Mi Note 10 Lite dışında hepsi de kronik arızalardan dolayı bozuldu gitti. Mi, MIUI 10'dan beri düzgün iş beceremediği açık. Alacaksanız bile cihazın Custom ROM desteğine bakıp alın. Lazım olacak çünkü.
Ayrıca Mi Mix 1. Hayatımda kullandığım en iyi telefonlardan biri olarak hatırlıyorum. Tek sorunu kamerasının altta olmasıydı. Onun dışında benim için efsanedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.