HyperOS ROM atılır mı?

alperen_sng

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, elimde 3-4 yıl önce aldığım Redmi 9T cihazım var çoğu Xiaomi cihazlara HyperOS geldiğinden bu cihaza ROM atmak istiyorum. Sizce atmalı mıyım? Ve HyperOS ROM atınca çoğu telefonda kullanamadığım özellikler ortaya çıkıyor. Mesela Always on Display.

Öncelikle merhaba, elimde 3-4 yıl önce aldığım Redmi 9T cihazım var çoğu Xiaomi cihazlara HyperOS geldiğinden bu cihaza ROM atmak istiyorum. Sizce atmalı mıyım? Ve HyperOS ROM atınca çoğu telefonda kullanamadığım özellikler ortaya çıkıyor. Mesela Always on Display.

Bende de yurt dışı mi 11T var, bende atip atmamakta kararsizim. Ama cihaziniz biraz dusuk, YT'den veya da forumlardan bakin perf. Durumu nasıl.

Rom indirme sayfasını buraya iletebilir misiniz lütfen?

Ben olmam port rom atmazdim. Kendim de portlamanin icinde bulundum stabil olmuyorlar. Stabil olsalar bile HyperOS iyi bir sistem degil. MI 11 Lite 5G NE cihazimda cok fazla hata cikiyordu. Onun yerine AOSP atin veya stokta kalin.

Ama bu hyperos portu stabil çalışıyor ve bug ı sadece okuma modu sıkıntılı diğerleri gayette stabil çalışıyordu

Rom attım diyelim sonradan geri miui ye dönebilirmiyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı