Çözüldü HYPERVISOR_ERROR mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Yer
İstanbul,Üsküdar,Acıbadem
Daha fazla  
RAM
8 GB XPG 2666 MHz
SSD veya HDD modeli
Adata SU 630 (40 GB kaldı)
Ekran kartı
Radeon Rx570 son sürüm WHQL
Anakart
Gigabayte 450M S2H
İşlemci
Ryzen 2600
HYPERVISOR_ERROR ve 0x00020001 (0x0000000000000013, 0x0000000000000000, 0x0000000029b92701, 0xfffff831dd103280) koduyla hata aldım.

Dump dosyaları: rar.rar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konuyu açar açmaz Adata SU 630 gözüme çarptı. Sorun burada olabilir derken dökümlerde de bununla ilgili bir dosya gördüm. HD Tune Pro ile tüm disklere Quick Scan kapalı olacak şekilde Error Scan yapıp, sonuçlara ek olarak Health sekmelerini paylaşın.

BIOS'unuzu F62 sürümüne güncelleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RGB Fusion yazılımı yüklüyse kaldırın.

Ayrıca iki şey sormak istiyorum. Sisteme yazıcı mı bağlı ve bluetooth adaptörü mü kullanıyorsunuz?
Konuyu açar açmaz Adata SU 630 gözüme çarptı. Sorun burada olabilir derken dökümlerde de bununla ilgili bir dosya gördüm. HD Tune Pro ile tüm disklere Quick Scan kapalı olacak şekilde Error Scan yapıp, sonuçlara ek olarak Health sekmelerini paylaşın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayrıca iki şey sormak istiyorum. Sisteme yazıcı mı bağlı ve bluetooth adaptörü mü kullanıyorsunuz?

Çözüm

BİOS'a gerek kalmadan RGB Fusion ile ilgili 5 tane BSOD yedim, kaldırdım bir şey yok şuan. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı