Az önce Vatan'dan aldım. Anakartım B450M S2H. RAM performans verir mi? Yoksa değiştireyim mi?
Oc işlemini nasil yapabilirim peki henüz takip test edemedim ?Aynı anakartı kullanıyorum. 3200 MHZ hızında çalışmaz çünkü 3000 MHZ'den yukarısı için O.C gerekiyor fakat sorun olmaz bence.
Bana sorarsan önce normal kullan overclock işlemi için çok erken.Oc işlemini nasil yapabilirim peki henüz takip test edemedim ?
Herhangi bir video, yazılı kaynak var mı ?
Anladım teşekkür ederim.Bana sorarsan önce normal kullan overclock işlemi için çok erken.
Hayır OC gerekmiyor, XMP ayarını açıp direkt olarak 3200 MHz olarak kullanabilir. Zaten bunu yapmazsa boşuna 3200 MHz almış olur.Aynı anakartı kullanıyorum. 3200 MHZ hızında çalışmaz çünkü 3000 MHZ'den yukarısı için O.C gerekiyor fakat sorun olmaz bence.
Anakartın sitesinde böyle bişey yazmıyor o yüzden öyle sandım ben.RAM'ları taktıktan sonra BIOS üzerinden XMP ayarını aç. Bu şekilde 3200 MHz hızında kullabilirsin. OC farklı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Hayır OC gerekmiyor, XMP ayarını açıp direkt olarak 3200 MHz olarak kullanabilir. Zaten bunu yapmazsa boşuna 3200 MHz almış olur.
RAM'ları taktıktan sonra BIOS üzerinden XMP ayarını aç. Bu şekilde 3200 MHz hızında kullabilirsin. OC farklı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Hayır OC gerekmiyor, XMP ayarını açıp direkt olarak 3200 MHz olarak kullanabilir. Zaten bunu yapmazsa boşuna 3200 MHz almış olur.
Hocam OC falan gerek yok. Arkadaşımdan 3600 MHz RAM aldım test etmek için az önce ocsiz XMP ayarı ile sorunsuz çalıştı. Arkadaş yanlış biliyor sanırım. Teşekkür ederim bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.