HyperX 8 GB 3200 MHz RAM iyi midir?

RAM'ları taktıktan sonra BIOS üzerinden XMP ayarını aç. Bu şekilde 3200 MHz hızında kullabilirsin. OC farklı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Aynı anakartı kullanıyorum. 3200 MHZ hızında çalışmaz çünkü 3000 MHZ'den yukarısı için O.C gerekiyor fakat sorun olmaz bence.
Hayır OC gerekmiyor, XMP ayarını açıp direkt olarak 3200 MHz olarak kullanabilir. Zaten bunu yapmazsa boşuna 3200 MHz almış olur.

RAM'ları taktıktan sonra BIOS üzerinden XMP ayarını aç. Bu şekilde 3200 MHz hızında kullabilirsin. OC farklı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Hayır OC gerekmiyor, XMP ayarını açıp direkt olarak 3200 MHz olarak kullanabilir. Zaten bunu yapmazsa boşuna 3200 MHz almış olur.
Anakartın sitesinde böyle bişey yazmıyor o yüzden öyle sandım ben.

Hocam OC falan gerek yok. Arkadaşımdan 3600 Mhz ram aldım test etmek için az önce ocsiz xmp ayarı ile sorunsuz çalıştı. Arkadaş yanlış biliyor sanırım. Teşekkür ederim bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı