Gamepower Eva 7 klavye ile Alt Tab veya @ işareti yapılamıyor

kadircakir1014

Zeptopat
Daha fazla  
Hocam merhaba ben daha yeni Gamepower Eva 7 klavye satın aldım. Bundan önceki klavyelerimde tüm kombinasyonlar normal çalışıyordu fakat bu klavyede @ işareti yapmak için alt + Q veya CTRL +alt + Q gibi tuşlara basınca quick assistan açıyor veya Alt Tab yapınca ekranlar geliyor ama arasında geçiş yapmıyor, orada kalıyor. CTRL+ 1 falan yaptığımda internet sekmeleri arasında geziyor. Rica ediyorum yardım edin, nasıl düzeticem bunu?

Hocam merhaba ben daha yeni Gamepower Eva 7 klavye satın aldım. Bundan önceki klavyelerimde tüm kombinasyonlar normal çalışıyordu fakat bu klavyede @ işareti yapmak için alt + Q veya CTRL +alt + Q gibi tuşlara basınca quick assistan açıyor veya Alt Tab yapınca ekranlar geliyor ama arasında geçiş yapmıyor, orada kalıyor. CTRL+ 1 falan yaptığımda internet sekmeleri arasında geziyor. Rica ediyorum yardım edin, nasıl düzeticem bunu?

Değerli dostum Alt Gr ve Q işaretine bastığımda bende de Eva 7 de aynı sorun vardı. Deneyerek şu yöntemle düzelttim. Klavyenin dil ayarlarının kesinlikle Türkçe Q olarak tanımlandığına emin olduktan sonra önce Alt Gr + FN tuşlarına bir kere aynı anda bastıktan sonra Alt Gr+Q tuşuna basıldığında @ işareti aktif oluyor. Umarım birilerine faydalı olur. Saygılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı