Elektronik HyperX ABS Pudding Keycaps TR Pembe 336TL

Fiyatı iyi görünüyor. Rengi size uygunsa değerlendirebilirsiniz.
Dostum asla abs bir keycaps seti almanızı tavsiye etmem uzun süre kullanımdan sonra parlama yapar ve sesi içi boş hissiyatı verir onun yerine pbt keycaps kullanmanızı öneririm hem tok ses verir hem dayanıklıdır biraz pahalıdır ABS ye göre

Dostum asla ABS bir keycaps seti almanızı tavsiye etmem uzun süre kullanımdan sonra parlama yapar ve sesi içi boş hissiyatı verir onun yerine PBT keycaps kullanmanızı öneririm hem tok ses verir hem dayanıklıdır biraz pahalıdır ABS'ye göre.

ABS oyunlar için daha iyi diyorlar ama PBT daha kaliteli ürün ben aldım ucuz diye ama pembe renk olduğunu bilmiyordum.

Dostum asla ABS bir keycaps seti almanızı tavsiye etmem uzun süre kullanımdan sonra parlama yapar ve sesi içi boş hissiyatı verir onun yerine PBT keycaps kullanmanızı öneririm hem tok ses verir hem dayanıklıdır biraz pahalıdır ABS'ye göre

ABS ses olarak daha iyi sonuç veriyor PBT'den, ancak dayanıklılık konusunda PBT kadar olamaz tabii. Türkiye'de de pek seçenekler yok PBT olarak bu fiyatlarda

Fun 60 Pro keycaps değiştiren oldu mu uyumlu mu bu model space tuşu çok korkutuyor beni her zaman kırarım diye 🤣
Uyumlu değil. Alternatif tuşları yok. Sadece şu tip klavyelerle birebir uyumlu, Kısmen bazı büyük Enter'lı TKL klavyeler ile de uyumlu olabilir. Aşağıdaki klavyenin tuşlarından farklı büyüklükte tuşlarınız varsa uymaz yani.

1754570913465.png

Uyumlu değil. Alternatif tuşları yok. Sadece şu tip klavyelerle birebir uyumlu, kısmen bazı büyük Enter'lı TKL klavyeler ile de uyumlu olabilir. Aşağıdaki klavyenin tuşlarından farklı büyüklükte tuşlarınız varsa uymaz yani.

Eki Görüntüle 2551078

Aula F75 mi taksam ona uyuyormuş Shift ve enter hariç ama onda da aydınlatma switch altında kalıyormuş.

Aula F75 mi taksam ona uyuyormuş Shift ve enter hariç ama onda da aydınlatma switch altında kalıyormuş.
Aula F75 South aydınlatmalı versiyon unu kullanıyorsan evet tuşların üstündeki harflar daha sönük kalır. Ama uymayan tuşlar nedeniyle çok çirkin duracaktır. Pudinglerde tüm tuşları aynı yapmadıktan sonra bence bir anlamı yok. ya da sadece harfleri ve rakamları puding, diğerlerini normal keycaps olarka kullanacaksın. O zaman en azından daha dengeli durur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı