HyperX Alloy Core RGB klavyesinin yazılımı var mı?

Klavye üzerindeki tuşlar ile bu efektleri kullanabiliyorsunuz. Fakat yazılımı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada fn tuşuna basıp yukarı yön tuşu ile renk döngüsünü hızlandırabiliyorsunuz. 2 gündür kullanıyorum baya memnun kaldım almak isteyene tavsiye ederim.
Aga Allah senden razı olsun ya gerçekten. Tam tamına 1 senedir bu güzelim klavyeyi hep aynı modlarla aynı renklerle kullanıyorum. Yazılım desteği olmadığı için az sövmemiştim. Ben de diyorum bu fn tuşunun ne işi var laptop klavyesi sanki :D Yani gerçekten bilmeden çok yardımcı oldun iyi ki denk geldim bu yoruma ya eyvallah.

Bu arada FN tuşuna basıp yukarı yön tuşu ile renk döngüsünü hızlandırabiliyorsunuz. 2 gündür kullanıyorum bayağı memnun kaldım almak isteyene tavsiye ederim.

Vallahi teşekkür ederim kılavyenin kullanım kulavuzunda yazmıyor yazsa bile Türkçe değil anlaşılmıyor daha yeni geldi amma yavaşmış renk geçişi dedim fareun vardı programı bunun var mı dedim yokmuş ama sen varmışssın çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı