hasker
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Endüstri Mühendisi
Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Hollanda'da yaşayan bir arkadaşımdan kız arkadaşıma ve bana getirmesi için kol satın alacağım. O yüzden bütçe takıntısı olmadan (malum buraya kıyasla daha uyguna denk geliyor.) Fiyat performans diyeceğiniz bir gamepad almak istiyorum hediye olarak. Uyumlu renk opsiyonlarının olması aslında daha hoş olur (siyah-pembe veya siyah-beyaz gibi).
Sevgilim normalde TR pazarında bütçeden dolayı bu ürünün pembeliğini ve görünümünü çok beğendiğini dile getirmişti. Ama ben olmuşken daha kalitelisini ve yine seveceği tarzda bir şey almak istiyorum.
wraithesports.com
NOT: Şimdilik seçeneklerimin çoğuna EU Amazon'dan baktım ama varsa daha uygun ve güvenilir oralara da bakabiliriz
Aklımda bulunan seçenekler:
Machenike G3V2 - Amazon.de
8BitDo Ultimate 2 - 8Bitdo Ultimate 2 Wireless Controller for Windows & Android, Gaming Controller with TMR Joysticks, Switchable Hall Effect/Tactile Triggers, Motion Control, RGB Fire Ring, 8Speed Wireless Tech, Black : Amazon.de: Games
Machenike G5 Pro V2 - Amazon.de
EasySMX X20 - Amazon.de
GameSir Cyclone 2 - Bu sanırım TR ve Avrupa fiyatında pek fark yok o yüzden link koymadım
Hissel olarak içim Machenike markasına daha çok yöneliyor,
Bu videoda da G5 Pro Max için pembe model tanıtılıyor aslında ama ilanını bulamadım stock out olduğundan olabilir.
Bu şekilde arkadaşlar hazır bazılarında indirimler de varken kaçırmak istemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdilik bütçeye iki adet kol için toplam 6.5-7k diyebilirsiniz. Standı da olsa hoş olur diye düşünüyorum.
Teşekkür eder, iyi Sosyaller dilerim.
Sevgilim normalde TR pazarında bütçeden dolayı bu ürünün pembeliğini ve görünümünü çok beğendiğini dile getirmişti. Ama ben olmuşken daha kalitelisini ve yine seveceği tarzda bir şey almak istiyorum.
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
NOT: Şimdilik seçeneklerimin çoğuna EU Amazon'dan baktım ama varsa daha uygun ve güvenilir oralara da bakabiliriz
Aklımda bulunan seçenekler:
Machenike G3V2 - Amazon.de
8BitDo Ultimate 2 - 8Bitdo Ultimate 2 Wireless Controller for Windows & Android, Gaming Controller with TMR Joysticks, Switchable Hall Effect/Tactile Triggers, Motion Control, RGB Fire Ring, 8Speed Wireless Tech, Black : Amazon.de: Games
Machenike G5 Pro V2 - Amazon.de
EasySMX X20 - Amazon.de
GameSir Cyclone 2 - Bu sanırım TR ve Avrupa fiyatında pek fark yok o yüzden link koymadım
Hissel olarak içim Machenike markasına daha çok yöneliyor,
Bu videoda da G5 Pro Max için pembe model tanıtılıyor aslında ama ilanını bulamadım stock out olduğundan olabilir.
Bu şekilde arkadaşlar hazır bazılarında indirimler de varken kaçırmak istemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdilik bütçeye iki adet kol için toplam 6.5-7k diyebilirsiniz. Standı da olsa hoş olur diye düşünüyorum.
Teşekkür eder, iyi Sosyaller dilerim.
Son düzenleme: