HyperX alloy Core RGB modelinde ghosting var mı?

Ssavasman

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD-RYZEN 5 5600 - MSI VENTUS X2 RTX4070 - 16GB RAM - MSI B450-A PRO MAX - MSI G272QPF MONİTÖR
Merhaba, bu klavyeyi kullanan varsa ghosting sorunu yaşayıp yaşamadığını söyleyebilir mi acaba? Rampage blue Switch bir klavyeden ağzım yandı ve bir daha yaşamak istemiyorum ama hangi klavyeye baksam ghosting sorunu olduğunu görüyorum ve bu beni aşırı rahatsız ediyor. Örnek olarak Rampage klavyemde W ve D tuşlarına basınca 1 2 ve 3 tuşları çalışmıyordu yani bir FPS oyununda sağa doğru koşarken elime silah alamıyordum. Bana bu tarz sorun yaratmayacak bir klavye önerir misiniz bu klavyede de birkaç şikayet gördüm ve kafam karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu klavyeyi kullanan varsa ghosting sorunu yaşayıp yaşamadığını söyleyebilir mi acaba? Rampage blue Switch bir klavyeden ağzım yandı ve bir daha yaşamak istemiyorum ama hangi klavyeye baksam ghosting sorunu olduğunu görüyorum ve bu beni aşırı rahatsız ediyor. Örnek olarak Rampage klavyemde W ve D tuşlarına basınca 1 2 ve 3 tuşları çalışmıyordu yani bir FPS oyununda sağa doğru koşarken elime silah alamıyordum. Bana bu tarz sorun yaratmayacak bir klavye önerir misiniz bu klavyede de birkaç şikayet gördüm ve kafam karıştı.
Kesinlikle almayın. Bütçenizi söyler misiniz? Ayrıca Full klavye mi istiyorsunuz yoksa TKL veya daha mı küçük? Bir de Yurtdışından alabilir misiniz yoksa illa türkiyeden mi olacak? Cevaplarsanız yardımcı olayım.

Yakın zamanda Apex Pro klavyesi satın aldım ve şimdi test ettim ve herhangi bir ghosting sorunu yok hatta 14 tuşa kadar basabiliyorum ama fiyat olarak ne yazık ki yüksek bir fiyata satılıyor ama yine de aklınızda bir yerde bulunsun Apex Pro TKL 2020 Rapid trigger özelliği falan olması onu diğer klavyelerden ayırıyor.

Kesinlikle almayın. Bütçenizi söyler misiniz? Ayrıca Full klavye mi istiyorsunuz yoksa TKL veya daha mı küçük? Bir de yurt dışından alabilir misiniz yoksa illa Türkiye'den mi olacak? Cevaplarsanız yardımcı olayım.

Hocam noktalama işareti yüzünden ceza yemiştim cevaplayamadım kusura bakma.
1750ye kadar iyi olur ufak bir esneme payı da olabilir. Benim için multimedya tuşları da çok önemli bu tarzda sadece Corsair K55 Pro ve HyperX'i gördüm. Full klavye daha iyi olur.

Hocam noktalama işareti yüzünden ceza yemiştim cevaplayamadım kusura bakma.
1750ye kadar iyi olur ufak bir esneme payı da olabilir. Benim için multimedya tuşları da çok önemli bu tarzda sadece Corsair K55 Pro ve HyperX'i gördüm. Full klavye daha iyi olur.
Full değil ama %75.
What29 kodu ile 1400 TL.

Full değil ama %75.
What29 kodu ile 1400 TL.

Türkiye'den bir öneriniz var mı? Ve multimedya tuşu olursa çok iyi olur.

Yakın zamanda Apex Pro klavyesi satın aldım ve şimdi test ettim ve herhangi bir ghosting sorunu yok hatta 14 tuşa kadar basabiliyorum ama fiyat olarak ne yazık ki yüksek bir fiyata satılıyor ama yine de aklınızda bir yerde bulunsun Apex Pro TKL 2020 Rapid trigger özelliği falan olması onu diğer klavyelerden ayırıyor.

Bütçemi bayağı aşıyor maalesef.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı