HyperX Alloy Elite Klavye Elektrik Kaçırıyor

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar klavyeyi FPS oyunları için aldım. İncelemesini de yaptım. Fakat şöyle bir problem ile karşılaşıyorum. Klavyemin işaretli yerleri bazen elektrik kaçırıyor. Çok az bir şekilde uyuşturuyor. Mesela bunu yazarken de parmağımı oraya değdiriyorum, ufaktan bir çarpma oluyor. Sizce ne yapmalıyım? Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Öncelikle 3'lü prizimi değiştirerek başlayacağım.
Teşekkürler.

Aynisi benim klavyede var o carpma esnasinda klavye 1 sn devre dışı kalıyor isiklar sonuyor donanim cikarildi takildi sesi geliyor kulakliktan.

Sorunlar çözüldü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu problemi bende Corsair K70 PRO ile yaşıyorum klavye kasası alimünyum, elektriği iletiyor elimi üstünde gezdirdiğimde elektrik akımını hissediyorum titreşimini. Bende de topraklama yok ürünü yeni aldım üründe problem olduğunu sanmıyorum. Başka evde denedim hiç bir problem yoktu acaba böyle kullanmak problem yaratır mı ürüne yada pcye 19 yıldır bir sorun yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…