HyperX Alloy Elite RGB ve Razer Deathadder Elite alınır mı?

faruk sincar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. HyperX Alloy Elite RGB 500 TL'ye düşmüş durumda ve Razer Deathadder Elite 279 TL. Sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
hyperx i almak için araştırıyodum senin konu çıktı karşıma sanırım alıcam çantada 50 ye okutulur gibi oldu 450

Hahahah bu iyiydi hocam 2. Elini 600 tl ye satıyorlar alınır bencede ) indirimin bitmesine 3 saat kaldı elinizi çabuk tutun itopya.com indirimde ürün

Hahahah bu iyiydi hocam 2. Elini 600 tl ye satıyorlar alınır bencede ) indirimin bitmesine 3 saat kaldı elinizi çabuk tutun itopya.com indirimde ürün
şansa bak söylemesen ona dikkat etmemiştim ben kasa aldım kargoyla gönderecekler bunuda kargoya eklerler mi 2 kargo parası vermeyeyim diye sorup öyle alırım diyodum çok saol

şansa bak söylemesen ona dikkat etmemiştim ben kasa aldım kargoyla gönderecekler bunuda kargoya eklerler mi 2 kargo parası vermeyeyim diye sorup öyle alırım diyodum çok saol

Kargo parası yok hocam 500 lira yada kargo çıkmaz rica ederim )

Stokları bitmediyse saatine takılmayın, günlük olarak o saat sayacı yenileniyor. Orada amaç genelde "bak kampanya bitiyor elinizi çabuk tutun" dedirtmek.

Hocam kampanya 2 Ocak ta sonra erecek yazıyor ama bir ara saatten dolayı hafif zamlanan olmustu ondan güvenemeyip aldım

3988 e kasa aldım 20 tl kargo ücreti var bu arada mouse umu bende yeni aldım çok araştırdım ss rival 600 380 e aldım şu an bugün 360 a gördüm yanlış hatırlamıyosam bence rivali tercih et

Hocam rival 600 zü 280 tl ye almıştım Amazon’dan iade ettim iadesi tamamlanmadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…