HyperX Alloy Elite RGB ve Razer Deathadder Elite alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
04.14 dk dan sonrasını izle

bununla ilgili yorumlar okumuştum ama tasarımı ve tutuş hissiyatı çok hoşuma gittiği için aldım umarım uzun dayanır :D
klavyeyi aldım 7.4 kargo ücreti çıktı mağazadan teslim alacam diye bi seçenekte yok verdim mecbur hayırlısı olsun

bununla ilgili yorumlar okumuştum ama tasarımı ve tutuş hissiyatı çok hoşuma gittiği için aldım umarım uzun dayanır :D
klavyeyi aldım 7.4 kargo ücreti çıktı mağazadan teslim alacam diye bi seçenekte yok verdim mecbur hayırlısı olsun

Hocam iyiki almışız fiyatlar uçmuş yine 624 tl suan

Hocam iyiki almışız fiyatlar uçmuş yine 624 tl suan
Yok bee bitirene kadar 500TL :D Bu miktarlara tekrar çıkarsam alacağım tek ürün Corsair K70 MK.2 olur ama onunda Low Profile sürümünü bekliyorum :)
Güzel alışveriş olmuş bu arada, hayırlı olsun.

Aynen dün geldi

IMG_1146.jpg
[ABTTACH=full]357016[/ATTACH]
Benim 2 gündür geldi hocam efsane ama hayırlı olsun ilk izlenimlerin nedir

Dosya Ekleri

• IMG_1144.jpg
    IMG_1144.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 52
Eki Görüntüle 357015[ABTTACH=full]357016[/ATTACH]
Benim 2 gündür geldi hocam efsane ama hayırlı olsun ilk izlenimlerin nedir
Görünüşü çok güzelde hissiyat açısından çok bi farkı yok kasa daha bugün kargoya verildi bi gelsin oyunda denemem lazım sanada hayırlı olsun bu arada çanta lastik gibi bişey kokuyo baya ağır sende de var mı aynı koku

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı