HyperX Alloy FPS temizliği nasıl yapılmalı?

OuzKaan

Megapat
Daha fazla  
Boşluk tuşu gibi büyük tuşların altında ekstra destek olduğu için çıkartınca bir zaman sonra sorun oluşabiliyor demişlerdi sanki. Çıkartmak güvenli mi sorun oluşabilir mi ?

Dikkatli bir temizlik yaparsan hiçbir şey olmaz. Klavye temizliği önemli. Büyük tuşların altında diğerlerinden farklı olarak kancalar var onları da dikkatli şekilde çıkartırsan sorun olacağını zannetmiyorum.

Bir fırça yardımı ile klavyeyi rahatça temizleyebilirsin.
Boşluk tuşunu çıkarmanı önermem. Çünkü o telleri geri takmak zor olabiliyor.
Zaten küçük fırçalar ile altını rahatça temizleyebilirsin.

Boşluk tuşunu sakın ama sakın çıkarma ben çıkardım takamadım bir daha o altındaki teli.
Siz belki bir yerde yanlış yapmış olabilirsiniz. 8 ay boyunca her ay temizlemek kaydıyla Ozone Strike Pro mekanik klavyesini temizledim. HyperX ile aynı tuş dizilimi ve kancalamaya sahip. Kanca gövdede kalıyor zaten sadece tuş çıkartıyosun ve geri takıyorsun. Bunun neresi zor anlayamadım.

Siz belki bir yerde yanlış yapmış olabilirsiniz. 8 ay boyunca her ay temizlemek kaydıyla Ozone Strike Pro mekanik klavyesini temizledim. HyperX ile aynı tuş dizilimi ve kancalamaya sahip. Kanca gövdede kalıyor zaten sadece tuş çıkartıyosun ve geri takıyorsun. Bunun neresi zor anlayamadım.
Dediğim gibi zor demedim çıkardım ve bir şekilde uğraşıp geri takamadım. Kötü yanı da ilk gün çıkarmıştım boşluk tuşunun sağından ve solundan basarsam fazladan güç uygulamam gerekiyor her hangi bir dengeleme olmadığı için. İlk başta yazı yazarken ve CS oynarken güçlük yarattı sonunda alıştım ve tam ortasına basıyorum.

Cevaplar için teşekkür ederim. Klavyeme karşı baya bir hassas olduğum için riske girmeyeceğim fırça ile halledebildiğim kadar artık. Biraz zaman geçince muhtemelen çıkartmaya başlarım zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı