Siz belki bir yerde yanlış yapmış olabilirsiniz. 8 ay boyunca her ay temizlemek kaydıyla Ozone Strike Pro mekanik klavyesini temizledim. HyperX ile aynı tuş dizilimi ve kancalamaya sahip. Kanca gövdede kalıyor zaten sadece tuş çıkartıyosun ve geri takıyorsun. Bunun neresi zor anlayamadım.Boşluk tuşunu sakın ama sakın çıkarma ben çıkardım takamadım bir daha o altındaki teli.
Dediğim gibi zor demedim çıkardım ve bir şekilde uğraşıp geri takamadım. Kötü yanı da ilk gün çıkarmıştım boşluk tuşunun sağından ve solundan basarsam fazladan güç uygulamam gerekiyor her hangi bir dengeleme olmadığı için. İlk başta yazı yazarken ve CS oynarken güçlük yarattı sonunda alıştım ve tam ortasına basıyorum.Siz belki bir yerde yanlış yapmış olabilirsiniz. 8 ay boyunca her ay temizlemek kaydıyla Ozone Strike Pro mekanik klavyesini temizledim. HyperX ile aynı tuş dizilimi ve kancalamaya sahip. Kanca gövdede kalıyor zaten sadece tuş çıkartıyosun ve geri takıyorsun. Bunun neresi zor anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.