HyperX Alloy Origins 60 Aqua Switch alınır mı?

Özellikle Aqua switchi tavsiye ederim.
Alloy Origins 65 ile farkı var mı sizde bulunan modelin ? Aqua Switch 2500'e geliyor şuan alınır mı diye düşünüyorum. Forumda çok önerilen çin menşei klavyeler hoşuma gitmiyor o bütçeye çıktıktan sonra üstünü verip garantili bilindik bir marka arıyorum.

Alloy Origins 65 ile farkı var mı sizde bulunan modelin? Aqua switch 2500'e geliyor şu an alınır mı diye düşünüyorum. Forumda çok önerilen Çin menşei klavyeler hoşuma gitmiyor o bütçeye çıktıktan sonra üstünü verip garantili bilindik bir marka arıyorum.

Farkı sadece 65 olması aynı switchleri kullanıyorlar.

Selam, geçen hafta bu klavyeyi satın aldım.

Aqua switchler çok güzel, geri bildirimi tatmin edici ve tok bir sesi var. Ayrıca malzeme kalitesi gayet iyi, yerinde ağır bir klavye. Keycapsler güzel, kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam bende aldim klavyeyi fakat space tusunun sesi gercekten kotu ve gurultulu switchlerden gicirdama sesi geliyor sanirim iade edeceğim sizde de var mi bu sorun

Bende böyle bir sorun yok sanırım aldığın yerden kaynaklı.
hocam bende amazondan aynı klavyeyi siparis verdim. sanırım aqua modelini alırsak yanında keycapsler gelmiyor. cunku cogu videoda red switch var ve hepsinde space ve esc keycapsi var. aynısından aqua switch ile geliyor mu? (umarım ne demek istedigimi anlamışsındır)

Hocam bende Amazon'dan aynı klavyeyi sipariş verdim. Sanırım Aqua modelini alırsak yanında keycapsler gelmiyor. Cunku cogu videoda red switch var ve hepsinde space ve ESC keycapsi var. Aynısından Aqua switch ile geliyor mu? (umarım ne demek istedigimi anlamışsındır)

Evet 2 tane mi ne keycap gelmişti.
ESC geldimi hatırlamıyorum ama space tuşu şu.
IMG_20240110_220119.jpg

Hocam Aqua switch değil mi?

Bir de şey soracaktım. Basım hissiyatı nasıl? Membrane kadar ağır mı yoksa daha mı hafif?

Söyle söyleyim buna alıştıktan sonra red switchler merdiven altı klavye gibi hissettiriyor Aqua anlatılacak bir şey değil çok değişik bir şey hafif değil biraz sert gibi ama sert değil bastığında çok tok ve basma hissini veriyor Amazon'dan alacaksan zaten kolayca iade edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı