w75i denemiştim beğenmedim birde wireless istemiyorumBen olsam W75 alırdım ama illa SS alacağım derseniz Apex pro mini alın.
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Wireless kullanmazsınız kablolu kullanırsınız olur biter, 3 mod zaten Apex pro wireless.w75i denemiştim beğenmedim birde wireless istemiyorum
Biri optik diğeri mekanik switch zaten ms farkı olmalı. Apex pro mini manyetik switch optik switchlerden çok daha iyidir.Apex 9'un tuş gecikmesi 3 milisaniye, HyperX ise 7,8 ms olarak ölçülmüş. SteelSeries biraz daha iyi.
![]()
HyperX Alloy Origins 60 vs SteelSeries Apex 9 Side-by-Side Keyboard Comparison
Compare the HyperX Alloy Origins 60 and SteelSeries Apex 9 keyboardswww.rtings.com
SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu mu almamı öneriyorsunuz yaniWireless kullanmazsınız kablolu kullanırsınız olur biter, 3 mod zaten Apex pro wireless.
Eki Görüntüle 2252379Apex Pro Mini - US
60'lık Form Faktöründe Kablolu Ayarlanabilir Anahtarlı Oyun Klavyesitr.steelseries.com
Biri optik diğeri mekanik switch zaten ms farkı olmalı. Apex pro mini manyetik switch optik switchlerden çok daha iyidir.
Apex 9 mini ve Hyperx Alloy'tan daha iyi bir seçim olur. Satıcı Trendyol pek sıkıntı çıkacağını sanmam.SteelSeries Apex Pro Mini Wireless Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu mu almamı öneriyorsunuz yani
wireless niye daha ucuz diğerlerine göre stok farkından dolayı mı?Apex 9 mini ve Hyperx Alloy'tan daha iyi bir seçim olur. Satıcı Trendyol pek sıkıntı çıkacağını sanmam.
İndirimde büyük ihtimal hocam ellerinde çok stok olduğundan olabilir.wireless niye daha ucuz diğerlerine göre stok farkından dolayı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.