Hyperx Alloy Origins Core vs Steelseries Apex 7 TKL

Yazılım klavyeyi algılamıyor. Onu düzeltmek için ayarlardan bölgenizi ABD yapmalısınız. Sonra geri Türkiye yapabilirsiniz. Onun haricinde bir sorun yok.

Yazılım yüklenmeme sorunu oldu bende de fakat çözümü çok basitti. Bilgisayarın saat dilimini ve dilini değiştirince hiçbir sorun kalmıyor. Uygulamayı yükleyip sonra tekrar türkçe dil ve saatine çeviriyorsunuz bir daha da hiçbir sorun yaşanmıyor.

Uygulama Corsair ve Razer'ın uygulamalarına göre bir tık daha geride kalıyor. Fakat yapmak isteyip yapamadığımveya sorun yaşadığım hiçbirşey olmadı. Çokta fazla uygulama ile uğraşan birisi değilim açıkcası.

çok sağolun gerçekten bayağı yardımcı oldu bu tavsiyeler. Şu an hyperx ilk sıramda. Rekabet edecek bir razer huntsman te kaldı. Nette birkaç yazı okumaya başladım hyperx daha önde gidiyor tavsiyelerde.

İkisi de değil.
@hadwiger
@TÇB

Burada daha ucuz;

Selamlar hocam, konuyu hortlatmış olacağım ama ben de bu klavyeler arasında kaldım Hyperx Alloy Origins alacağım gibi. Neden konudaki iki klavye yerine bu yorumunuzda bahsettiğiniz üç klavyeyi önerdiniz ve Corsair K60'ın Alloy Originse göre ne üstünlüğü vardır acaba?

Corsair K60'ın tek Alloy Origins'ten tek farkı Alloy Origins TKL, K60 değil. Switch olarak Alloy Origins'in Switch'i daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…