Hyperx Alloy Origins Core vs Steelseries Apex 7 TKL

Çok sağ olun. Hocam sizi çok yordum. Ama her birini tecrübe etmiş birini bulmuşken bir soru daha sormadan edemeyeceğim. Ünlü bir YouTuber ve Reddit'te birkaç kullanıcı yazılımını yükleyememekten şikayetçi. Tabii bu durum güncelleme öncesi olabilir vs. Siz bu konuda sıkıntı yaşadınız mı? Yazılımı kullanıcı dostu mu?

Yazılım klavyeyi algılamıyor. Onu düzeltmek için ayarlardan bölgenizi ABD yapmalısınız. Sonra geri Türkiye yapabilirsiniz. Onun haricinde bir sorun yok.

çok sağolun.hocam sizi çok yordum. ama her birini tecrübe etmiş birini bulmuşken bir soru daha sormadan edemeyeceğim. ünlü bir Youtuber ve Reddit te birkaç kullanıcı yazılımını yükleyememekten şikayetçi. Tabii bu durum güncelleme öncesi olabilir vs. Siz bu konuda sıkıntı yaşadınız mı? Yazılımı kullanıcı dostu mu?
Yazılım yüklenmeme sorunu oldu bende de fakat çözümü çok basitti. Bilgisayarın saat dilimini ve dilini değiştirince hiçbir sorun kalmıyor. Uygulamayı yükleyip sonra tekrar türkçe dil ve saatine çeviriyorsunuz bir daha da hiçbir sorun yaşanmıyor.

Uygulama Corsair ve Razer'ın uygulamalarına göre bir tık daha geride kalıyor. Fakat yapmak isteyip yapamadığımveya sorun yaşadığım hiçbirşey olmadı. Çokta fazla uygulama ile uğraşan birisi değilim açıkcası.

çok sağolun gerçekten bayağı yardımcı oldu bu tavsiyeler. Şu an hyperx ilk sıramda. Rekabet edecek bir razer huntsman te kaldı. Nette birkaç yazı okumaya başladım hyperx daha önde gidiyor tavsiyelerde.

İkisi de değil.
@hadwiger
@TÇB

İkisi de değil.
@hadwiger
@TÇB
Burada daha ucuz;

İkisi de değil.
@hadwiger
@TÇB
Selamlar hocam, konuyu hortlatmış olacağım ama ben de bu klavyeler arasında kaldım Hyperx Alloy Origins alacağım gibi. Neden konudaki iki klavye yerine bu yorumunuzda bahsettiğiniz üç klavyeyi önerdiniz ve Corsair K60'ın Alloy Originse göre ne üstünlüğü vardır acaba?

Selamlar hocam, konuyu hortlatmış olacağım ama ben de bu klavyeler arasında kaldım HyperX Alloy Origins alacağım gibi. Neden konudaki iki klavye yerine bu yorumunuzda bahsettiğiniz üç klavyeyi önerdiniz ve Corsair K60'ın Alloy Origins'e göre ne üstünlüğü vardır acaba?

Corsair K60'ın tek Alloy Origins'ten tek farkı Alloy Origins TKL, K60 değil. Switch olarak Alloy Origins'in Switch'i daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı