H Habibi41 Decapat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 122 29 Mayıs 2022 #1 HyperX Alloy Origins alacağım. İngilizce olduğu için nasıl kullanacağım? Tuşların yerleri değişiyor mu? Bakmadan yazabiliyorum.
HyperX Alloy Origins alacağım. İngilizce olduğu için nasıl kullanacağım? Tuşların yerleri değişiyor mu? Bakmadan yazabiliyorum.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 29 Mayıs 2022 #2 Windows dilini Türkçe yaparsan Türkçe yazarsın.. Zaten bakmadan yazabiliyormuşsun senin için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Windows dilini Türkçe yaparsan Türkçe yazarsın.. Zaten bakmadan yazabiliyormuşsun senin için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #3 Dediğin klavyeyi kullanıyorum. UK düzene sahip. Tuşların yerleri normalde olması gerektiği gibi. Sadece Türkçe harflerin klavyedeki tuşlarının üzerinde bazı karakterler var. Ama bastığında Türkçe harfleri yazıyor zaten. Sorun yaşamazsın o konuda. Artı 0 Eksi
Dediğin klavyeyi kullanıyorum. UK düzene sahip. Tuşların yerleri normalde olması gerektiği gibi. Sadece Türkçe harflerin klavyedeki tuşlarının üzerinde bazı karakterler var. Ama bastığında Türkçe harfleri yazıyor zaten. Sorun yaşamazsın o konuda.
A Argonath LXI Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 501 Çözümler 1 29 Mayıs 2022 #4 US layout ise virgülün yeri değişiyor, enter tuşunun üstüne geliyor. Ve '< >' sembollerini yaptığın tuş yok. Haricinde harflerde bir fark yok. Artı 0 Eksi
US layout ise virgülün yeri değişiyor, enter tuşunun üstüne geliyor. Ve '< >' sembollerini yaptığın tuş yok. Haricinde harflerde bir fark yok.
KS KS H Habibi41 Decapat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 122 29 Mayıs 2022 #5 Argonath LXI dedi: Us layout ise virgülün yeri değişiyor, enter tuşunun üstüne geliyor. Ve '< >' sembollerini yaptığın tuş yok. Haricinde harflerde bir fark yok. Genişletmek için tıkla... UK layout. Zaten şu an kullandığım klavyedede <> yok. Artı 0 Eksi
Argonath LXI dedi: Us layout ise virgülün yeri değişiyor, enter tuşunun üstüne geliyor. Ve '< >' sembollerini yaptığın tuş yok. Haricinde harflerde bir fark yok. Genişletmek için tıkla... UK layout. Zaten şu an kullandığım klavyedede <> yok.