Daha fazla
Hocam VGN V87, SteelSeries Apex Pro ve Gamepower(maalesef)mekanik klavyeleri kullanmış biri olarak söyleyebilirim bu klavyeyi alalı 2 sene olmaya yaklaştı ne yazılımsal ne klavyenin kendisinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım sorunsuz kullanıyorum bana birisi klavye tavsiyesi sorduğu an direkt verdiğim cevap olan klavyedir kendisi hem hissiyat hem tepkime olarak kesinlikle müthiş klavye bu fiyata çerez parası bile sayılır. Şimdiki fiyatı 8 k bandında olan Apex Pro'yla karşılaştıracak olursak hissiyat olarak da daha iyi aynı alüminyum alaşım kullanılmış olsa da premium ve kaliteli hissiyatı elinize aldığınız zaman veren bir klavye kendisi alın aldırın derim pişman olmazsınız.
Hocam kullandığınız klavyeyi bilmiyorum benim gamepower sonrası aldığım ilk klavyedir kendisi ve şöyle anlatayım ucuz yollu klavyeler yanında gerçekten çakma telefon kullanıyormuşsunuz hissi veriyor hatta dandik bi plastikten yapılmış hissi verdi bana. Şöyle söyleyebilirim klavye diğer klavyelere nazaran ağır bi klavye ve elinize aldığınızda bayağı bi sert geliyor fırlatsanız bir şey olmayacak derecede sağlamlık hissi veriyor. Switch kalitesi çok iyi sesi diğer klavyelere kıyasla bi tık daha farklı hani bi kez kullansanız başka yerde sesini duyunca rahat tanırsınız öyle bi sesi var. Rgb modları çok fazla çeşitli değil ama ışık seviyesi gayet kendini belli etmeye yetiyor. Ben memnunum daha hiç bir sorun çıkmadı hatta ekstra pudding tuş takımı aldım ışıklarını çok daha iyi veriyor alın pişman olmazsınız.Hocam bende linkteki Rampage klavye var, lakin garantisi 3 ay sonra biteceği için bu HyperX klavye alınmaya değer mi?
Ve de malzeme, switch, hissiyat ve RGB anlamında çok bir farkı var mı?
![]()
Kb-R97 X-Tracer Usb Blue Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi-Siyah
Full RGB Aydınlatmalı Outemu -Blue Mekanik Switch Türkçe - Q Tuş Düzeni Win/Mac OS Uyumlu Tak Çalıştır 1000Hz Bilgilendirme Hızı 50 Milyon Tuş Ömrü %100 Anti Ghosting Tuşlar Bilek Desteklirampage.com.tr
Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için.Hocam kullandığınız klavyeyi bilmiyorum benim gamepower sonrası aldığım ilk klavyedir kendisi ve şöyle anlatayım ucuz yollu klavyeler yanında gerçekten çakma telefon kullanıyormuşsunuz hissi veriyor hatta dandik bi plastikten yapılmış hissi verdi bana. Şöyle söyleyebilirim klavye diğer klavyelere nazaran ağır bi klavye ve elinize aldığınızda bayağı bi sert geliyor fırlatsanız bir şey olmayacak derecede sağlamlık hissi veriyor. Switch kalitesi çok iyi sesi diğer klavyelere kıyasla bi tık daha farklı hani bi kez kullansanız başka yerde sesini duyunca rahat tanırsınız öyle bi sesi var. Rgb modları çok fazla çeşitli değil ama ışık seviyesi gayet kendini belli etmeye yetiyor. Ben memnunum daha hiç bir sorun çıkmadı hatta ekstra pudding tuş takımı aldım ışıklarını çok daha iyi veriyor alın pişman olmazsınız.
Hocam bende var ama şu red switch algılama eşiği çok düşük basmasam bile bastım sayıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.