Edin Dzekoo
Hectopat
Klavye alınır. %60 bir klavye almak istiyorsanız yurtiçinde pek de alternatif yok zaten bu fiyatlara. Ayrıca klavye red Switch değil, HyperX'in Aqua Switch'leri. Haberiniz olsun. Mouse olarak ninjutso Katana'nın şu anki fiyatı fazla. Bu para verilmez. Onun yerine lamzu atlantis alın. Elinize de uyacaktır.
LAMZU Atlantis Kablosuz Superlight Gaming Mouse - Beyaz
Ürün Açıklaması Atlantis, bu genç şirketin piyasada bir anda büyük bir kargaşaya neden olan ilk projesi. Onu inceleyen youtuberlar ve Reddit topluluğu, farenin faydaları karşısında eridi. Lamzu Atlantis, kablosuz süper hafif, yalnızca 55g oyun faresi ağırlığındadır. Hem sağ hem de sol elini...shop.connectgame.com.tr
Yurt dışı sorun değilse bunu almanızı öneririm:
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Muadillerine göre puding Keycaps'leri bulunuyor. Bu yüzden bunun alınması daha mantıklı kalıyor. Red Switch stokları bitmiş. Arada bir geliyor, size de uyarsa takip edebilirsiniz.
Burada birkaç rengi daha bulunuyor mouse'un:Hocam hem beyaz ekipman hem de yurtdışından alışveriş yapma taraftarı değilim.
Burada birkaç rengi daha bulunuyor farenin:
Siyah stokları arada geliyor. Takip ederseniz yakalarsınız.Lamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...wraithesports.com
Onun dışında katana yerine sora almanız daha mantıklı.
Ninjutso Sora Wireless Mouse
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Ürün yurtiçi. Taksitle alakalı bilgim yok. Ödeme kısmına geçip bakabilirsiniz. Sıkıntı yaşamazsınız. Site güvenilir bir site. Zaten hafif olması iyi bir şey. Düşük hassasiyette mouse'u atmak gerekiyor. Ağır bir mouse'dan geçecekseniz alışmanız biraz sürebilir belki. Ayrıca garantisi var ve iade politikası da böyle:Hocam N11'den taksitli ve sıkıntısız bir şekilde alacağım. Bu attığınız site yurt içi midir yurtışı mıdır ve ayrıca N11 gibi taksitte sorunsuz alışveriş yapabilir miyim? Herhangi bir değişim arıza durumunda ürünü servise ulaştırma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Ve bir de 45 gram çok hafif olmaz mı?
Ürün yurt içi. Taksitle alakalı bilgim yok. Ödeme kısmına geçip bakabilirsiniz. Sıkıntı yaşamazsınız. Site güvenilir bir site. Zaten hafif olması iyi bir şey. Düşük hassasiyette fareyi atmak gerekiyor. Ağır bir Mouse'dan geçecekseniz alışmanız biraz sürebilir belki. Ayrıca garantisi var ve iade politikası da böyle:
"mouse ürünlerinde iade politikası:
dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez.
Ürün garantisi:
Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır."
Kullandığım mouse çok ağır değil 82gr olması lazım, swarcow diye takip ettiğim bir kanal var dün sora ile alakalı bir video yapmıştı. Eğer Trendyol, Hepsiburada, N11 vs. gibi sorun çıkarmayan bir site ise, bu fareyi almayı düşünüyorum. Herkese tavsiyeleri için teşekkürler. İyi akşamlar.
@Kiznaiver hocam aklıma bir soru daha takıldı. Diyelim ki ben bu fareyi aldım ve evime geldi. Kutuyu açtım ve bozuk olduğunu tespit ettim ne yapacağım param çöp mü olacak?
Hocam benim sponsorum falan değil. Yakından uzaktan alakam yok. Sadece sitede yazan ve bilgi sahibi olduğum şeyleri aktardım sizlere. Eğer ürün bozuksa veya herhangi bir sorunu varsa iade almak zorundalar zaten. O politikada geçen boş yere iade istekleri için geçerli. Üründe sorun olmadıktan sonra iade almayacaklardır ambalajı açarsanız. Yurtiçi diye de belirtmiştim.Yanlış anlatmışım pardon, demek istediğim şu diyelim ki ben bu fareyi aldım ve evime geldi. Kutuyu açtım ve bozuk olduğunu tespit ettim, ve ilgili servise yönlendirdim ürün için bana tamamen yurt içi deseteği sağlanacak mı? Ve bu sizin sponsorunuz olan Wraith e-spor yurt içi firma mıdır?
Hocam benim sponsorum falan değil. Yakından uzaktan alakam yok. Sadece sitede yazan ve bilgi sahibi olduğum şeyleri aktardım sizlere. Eğer ürün bozuksa veya herhangi bir sorunu varsa iade almak zorundalar zaten. O politikada geçen boş yere iade istekleri için geçerli. Üründe sorun olmadıktan sonra iade almayacaklardır ambalajı açarsanız. Yurt içi diye de belirtmiştim.