@Michael_Kaiser açtım hocam, oldu mu acaba?
Hocam youtbueda hiç incelemesi yok bilmediğim bir marka. O kadar iyi mi kulaklık?Wireless mı? 5.5K'ya alınacak bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum V9 Pro hem 2.5K daha ucuz hem de daha iyi.
O kadar çıkamam hocam başka önerileriniz varsa alırım.6000TL çıkarım dersen ASUS cashback ile ROG PELTA var.
Kablolu sorun olmayacaksa bu var.Hocam youtbueda hiç incelemesi yok bilmediğim bir marka. O kadar iyi mi kulaklık?
O kadar çıkamam hocam başka önerileriniz varsa alırım.
Wireless istiyorum hocam kabloludan sıkıldım artık.Kablolu sorun olmayacaksa bu var.
![]()
Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu Cuma günleri incehesapta genelde indirime giriyor buna bakabilirsiniz.Wireless istiyorum hocam kabloludan sıkıldım artık.
Hocam bunun ses kalitesi falan güzel mi?Bu Cuma günleri incehesapta genelde indirime giriyor buna bakabilirsiniz.
Kaliteli üründür şüpheniz olmasın kendimde almayı planlıyorum.Hocam bunun ses kalitesi falan güzel mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.