HyperX Cloud 2 alınır mı?

xab0n

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar,
Uzun süredir kulaklık arıyorum bayağı bir bilgi edindim ama hala çok kararsızım HyperX Cloud 2 istiyordum ince hesapta Gaming gecesinde 660 TL'ye kadar düşmüştü ama param yoktu alamadım zaten 15 dk içinde bitmişti.
Şu anda ise kulaklık arıyorum Cloud Alpha s çok hoş geliyor daha fazla para verebilirim ancak bu sefer de toplayacağım bilgisayarın bütçesinden kısılmış oluyor.
Herhangi bir kampanya yakalarsam Cloud 2 ya da Alpha s direk alacağım. Kulaklık vizyonum biraz düşük 2 yıldır Rampage'in 80 TL'lik kulaklığını kullanıyorum kulağım da yaralar ağrılar (özellikle baş ağrısı) çok ceremesini çektim o yüzden kaliteli ve uzun süre götürecek bir şey arıyorum.
Alacağım kulaklığı sadece oyun oynarken değil müzik dinlerken de kullanmak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
400-800 TL fiyat bandında ürün önerilerinize açığım.

MH752'ya bakın hocam, YouTube'da bayağı incrlemesi var. Cloud 2 ve Alpha'lar güzel olsalar da ya eski ya pahalı kalıyorlar.

Başka tip kulaklık arıyorsanız şu postu incelemenizi şiddetle tavsiye ederim. Yazarı bu piyasada bilgili bir arkadaş, sorunuz varsa paylaşım geçmişine bakabilir veya kendisine sorabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MH752'ya bakın hocam, YouTube'da bayağı incrlemesi var. Cloud 2 ve Alpha'lar güzel olsalar da ya eski ya pahalı kalıyorlar.

Başka tip kulaklık arıyorsanız şu postu incelemenizi şiddetle tavsiye ederim. Yazarı bu piyasada bilgili bir arkadaş, sorunuz varsa paylaşım geçmişine bakabilir veya kendisine sorabilirsiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MH 752 pek güven vermiyor açıkçası alacağım kulaklığı 3-4 gerekirse daha zuun kullnamak istediğim için tercih etmeyi düşünmüyorum sizce göründüğünden daha sağlam mıdır?

Öneriniz için teşekkürler ancak kulağı terletince kulağımda yara yapıyor suni deri kulak pedleri o yüzden ya ek seçenek ya da kumaş yapıda olmasını isyitorum.(Bu iki kulaklık tercihlerim arasında değil teşekkürler.
Başka öneriniz var mı? Ya da Cloud 2 kullanan?

MH 752 pek güven vermiyor açıkçası alacağım kulaklığı 3-4 gerekirse daha zuun kullnamak istediğim için tercih etmeyi düşünmüyorum sizce göründüğünden daha sağlam mıdır?
Ömür tamamen şans işi hocam, HyperX de alsan Cooler Master de alsan 6 ay da götürebilir 3-4 yıl da.

Toplayacağın sistemde anakart iyiyse ses kartsız kulaklıklara bak bence, sıkıntı çıkarabilecek 1 noktayı elersin. CM MH751 (Takstar Pro 82) ve HyperX Alpha (Takstar Pro 80) ikisi de size uygun olur, hem ses kalitesi hem de rahatlık bakımından.

Öncelikle herkese iyi forumlar,
Uzun süredir kulaklık arıyorum bayağı bir bilgi edindim ama hala çok kararsızım HyperX Cloud 2 istiyordum ince hesapta Gaming gecesinde 660 TL'ye kadar düşmüştü ama param yoktu alamadım zaten 15 dk içinde bitmişti.
Şu anda ise kulaklık arıyorum Cloud Alpha s çok hoş geliyor daha fazla para verebilirim ancak bu sefer de toplayacağım bilgisayarın bütçesinden kısılmış oluyor.
Herhangi bir kampanya yakalarsam Cloud 2 ya da Alpha s direk alacağım. Kulaklık vizyonum biraz düşük 2 yıldır Rampage'in 80 TL'lik kulaklığını kullanıyorum kulağım da yaralar ağrılar (özellikle baş ağrısı) çok ceremesini çektim o yüzden kaliteli ve uzun süre götürecek bir şey arıyorum.
Alacağım kulaklığı sadece oyun oynarken değil müzik dinlerken de kullanmak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
400-800 TL fiyat bandında ürün önerilerinize açığım.
bence steelseries arctis 3 daha mantıklı SteelSeries Arctis 3 7.1 Siyah 2019 Edition Kablolu Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA

Ses kartım çok kötü ASUS P5G41 kullanıyorum 10 yıl önceki anakart
Ömür tamamen şans işi hocam, HyperX'de alsan Cooler Master'de alsan 6 ay da götürebilir 3-4 yıl da.

Toplayacağın sistemde anakart iyiyse ses kartsız kulaklıklara bak bence, sıkıntı çıkarabilecek 1 noktayı elersin. CM MH751 (takstar Pro 82) ve HyperX Alpha (takstar Pro 80) ikisi de size uygun olur, hem ses kalitesi hem de rahatlık bakımından.

Gigabyte B450M S2H almayı düşünüyorum ses kartının iyi olduğunu sanmam.

Bence Cloud 2 gibi aluminyum yapıdaki kulaklıklar daha sağlam.
Teşekkür ederim önerileriniz için.

Ses kartım çok kötü ASUS P5G41 kullanıyorum 10 yıl önceki anakart

Gigabyte B450M S2H almayı düşünüyorum ses kartının iyi olduğunu sanmam.

Bence Cloud 2 gibi aluminyum yapıdaki kulaklıklar daha sağlam.
Teşekkür ederim önerileriniz için.
Cloud 2 iyi kulaklık ama çıkarılabilir ses kablosu yok haberiniz olsun. Kablo gitti mi kulaklılk da gitti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı