Kulaklık güzel ben de 20 gün önce aldım ama şu an çok pahalı, ben Nays ile 1.500'e almıştım.BlackShark V2 X alacaktım ama ses kartım kötü o yüzden vazgeçtim. Bu kulaklık alınır mı? Veya bu fiyat bandında daha iyisi var mı?
HYPERX Cloud II Gaming Kulak Üstü Kulaklık KHX-HSCP-RD Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud II Gaming Kulak Üstü Kulaklık KHX-HSCP-RD Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanwww.mediamarkt.com.tr
Geçen günlerde Cloud III bu fiyata satılıyordu Amazon'da. Fiyatı zamlanmadan bir daha indirime girer mi bilmem ama risk almak istersen Cloud III indirimi de bekleyebilirsin, onun haricinde bu bütçede Corsair HS80 de tavsiye edebilirim.
Kulaklık güzel ben de 20 gün önce aldım ama şu an çok pahalı, ben Nays ile 1.500'e almıştım.
Hocam bütçeyi hiç yukarı çıkarma imkanım yok zar zor bu fiyata getirebildim. Corsair HS80 biraz daha pahalı. Cloud 2 düşünüyorum.
Bende Nays'dan alayım o zaman. Memnun musun kulaklıkdan?
Kullanım amacına göre değişir aslında. Çok fazla rekabetçi FPS oynayan insanlar için Cloud II daha doğru bir tercih olacaktır. Mikrofon kalitesine önem veren, çok fazla rekabetçi oyunlar oynamayan, film, dizi izleyip müzik dinleyen insanlar için HS80 daha uygun bir tercih olacaktır.Cloud 2 HS80'den daha iyi bir kulaklık eğer FPS ve ses kasmak için alıyorsan, dizi film müziktede çok profesyonel beklentiniz yoksa gayet iyi yıllardır kullanırım tek sorunu kulak üstü headset olması kulak içi kullanıyorum şu an Cloud 2 olmasına rağmen, gerek kafada yaptığı iz saçı yağlandırması ve arada baş ağrısı.
Hocam bayağıdır kullanıyorum gayet de memnunum.
Kullanım amacına göre değişir aslında. Çok fazla rekabetçi FPS oynayan insanlar için Cloud II daha doğru bir tercih olacaktır. Mikrofon kalitesine önem veren, çok fazla rekabetçi oyunlar oynamayan, film, dizi izleyip müzik dinleyen insanlar için HS80 daha uygun bir tercih olacaktır.
Hocam tereddüte kaldım, bende tek jak girişi var onda da kulaklık işareti var mikrofon yok. Ben şimdi jak girişine taksam mikrofon çalışır mı?Kullanım amacına göre değişir aslında. Çok fazla rekabetçi FPS oynayan insanlar için Cloud II daha doğru bir tercih olacaktır. Mikrofon kalitesine önem veren, çok fazla rekabetçi oyunlar oynamayan, film, dizi izleyip müzik dinleyen insanlar için HS80 daha uygun bir tercih olacaktır.
Uzun kullanımda yıpranmadan soyulmalardan bahsedenler olmuş. Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Tamamdır hocam çok sağ olun.
Hocam tereddüte kaldım, bende tek jak girişi var onda da kulaklık işareti var mikrofon yok. Ben şimdi jak girişine taksam mikrofon çalışır mı?
PC'nin resmi sitesinde yazan bağlantı noktaları:
Girişler:
Jag girişini kumanda gibi birşey var ona takacaksınız ondan gelen usb girişini de bilgisayara takacaksınız.Uzun kullanımda yıpranmadan soyulmalardan bahsedenler olmuş. Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Tamamdır hocam çok sağ olun.
Hocam tereddüte kaldım, bende tek jak girişi var onda da kulaklık işareti var mikrofon yok. Ben şimdi jak girişine taksam mikrofon çalışır mı?
Pc nin resmi sitesinde yazan bağlantı noktaları:
Girişler: