HyperX Cloud 2 alınır mı?

Kulaklık güzel ben de 20 gün önce aldım ama şu an çok pahalı, ben Nays ile 1.500'e almıştım.
 
Geçen günlerde Cloud III bu fiyata satılıyordu Amazon'da. Fiyatı zamlanmadan bir daha indirime girer mi bilmem ama risk almak istersen Cloud III indirimi de bekleyebilirsin, onun haricinde bu bütçede Corsair HS80 de tavsiye edebilirim.
 

Hocam bütçeyi hiç yukarı çıkarma imkanım yok zar zor bu fiyata getirebildim. Corsair HS80 biraz daha pahalı. Cloud 2 düşünüyorum.

Kulaklık güzel ben de 20 gün önce aldım ama şu an çok pahalı, ben Nays ile 1.500'e almıştım.

Bende Nays'dan alayım o zaman. Memnun musun kulaklıkdan?
 
Hocam bütçeyi hiç yukarı çıkarma imkanım yok zar zor bu fiyata getirebildim. Corsair HS80 biraz daha pahalı. Cloud 2 düşünüyorum.

Bende Nays'dan alayım o zaman. Memnun musun kulaklıkdan?

Cloud 2 HS80'den daha iyi bir kulaklık eğer FPS ve ses kasmak için alıyorsan, dizi film müziktede çok profesyonel beklentiniz yoksa gayet iyi yıllardır kullanırım tek sorunu kulak üstü headset olması kulak içi kullanıyorum şu an Cloud 2 olmasına rağmen, gerek kafada yaptığı iz saçı yağlandırması ve arada baş ağrısı.
 
Hocam yılların kulaklığı bende uzun zamandır kullanıyorum ses kalitesi çok iyi 7.1 ses teknolojisi de var bence alabilirsiniz.
 
Kullanım amacına göre değişir aslında. Çok fazla rekabetçi FPS oynayan insanlar için Cloud II daha doğru bir tercih olacaktır. Mikrofon kalitesine önem veren, çok fazla rekabetçi oyunlar oynamayan, film, dizi izleyip müzik dinleyen insanlar için HS80 daha uygun bir tercih olacaktır.
 
Hocam bayağıdır kullanıyorum gayet de memnunum.

Uzun kullanımda yıpranmadan soyulmalardan bahsedenler olmuş. Siz böyle bir şey yaşadınız mı?


Tamamdır hocam çok sağ olun.

Hocam tereddüte kaldım, bende tek jak girişi var onda da kulaklık işareti var mikrofon yok. Ben şimdi jak girişine taksam mikrofon çalışır mı?

Pc nin resmi sitesinde yazan bağlantı noktaları:
Girişler:
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20231224-125000_Chrome.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 20231223_133235.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 31

Yaşamadım ama zaten kutunun içinde kulaklık soyulmaları için ped çıkıyor 2 tane.

Jag girişini kumanda gibi birşey var ona takacaksınız ondan gelen usb girişini de bilgisayara takacaksınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…