HyperX Cloud 2 alınır mı?

Kullanım amacına göre değişir aslında. Çok fazla rekabetçi FPS oynayan insanlar için Cloud II daha doğru bir tercih olacaktır. Mikrofon kalitesine önem veren, çok fazla rekabetçi oyunlar oynamayan, film, dizi izleyip müzik dinleyen insanlar için HS80 daha uygun bir tercih olacaktır.

Zaten yazmışım değil mi hocam? 'Cloud 2 HS80'den daha iyi bir kulaklık eğer FPS ve ses kasmak için alıyorsan,' diye.

Yok şuana kadar hiçbir şey olmadı hatta yanlışlıkla üstünr bile oturdum😄. Ayrıca zaten içinden yedek olarak kulak pedi çıkıyor
Uzun kullanımda yıpranmadan soyulmalardan bahsedenler olmuş. Siz böyle bir şey yaşadınız mı?

Tamamdır hocam çok sağ olun.

Hocam tereddüte kaldım, bende tek jak girişi var onda da kulaklık işareti var mikrofon yok. Ben şimdi jak girişine taksam mikrofon çalışır mı?

Pc nin resmi sitesinde yazan bağlantı noktaları:
Girişler:

BlackShark V2 X alacaktım ama ses kartım kötü o yüzden vazgeçtim. Bu kulaklık alınır mı? Veya bu fiyat bandında daha iyisi var mı?

Hocam alınır bende kullanıyorum ve gayet memnunum fakat kulaklık ilk geldiğinde takılı olan ped çok rahatsız edici yanında gelen ped ile değiştirmeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı