HyperX Cloud 2 alınır mı?

gelmicem

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. 5 yıldır Rampage Pulsar kullanıyorum. Daha pahalı marka model kullanmadım. Single Player oyunlar ve CS oynuyorum. Arada nadiren film izliyorum. Kulaklıgımdan memnumum. Bilgim olmadığından soruyorum, mesela Cloud 2 ya da benzeri tavsiye edilen popüler marka kulaklıklar benim kullandığımdan daha mı iyi?

Örnek veriyorum, filmdeki sesler olsun, CS oynarken ses kasma olsun, 3-5 bin liralık kulaklıklardan alsam çok fark ediyor mu? Teşekkürler
HyperX Cloud2 kablolu almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. 5 yıldır Rampage Pulsar kullanıyorum. Daha pahalı marka model kullanmadım. Single Player oyunlar ve CS oynuyorum. Arada nadiren film izliyorum. Kulaklıgımdan memnumum. Bilgim olmadığından soruyorum, mesela Cloud 2 ya da benzeri tavsiye edilen popüler marka kulaklıklar benim kullandığımdan daha mı iyi?

Örnek veriyorum, filmdeki sesler olsun, CS oynarken ses kasma olsun, 3-5 bin liralık kulaklıklardan alsam çok fark ediyor mu? Teşekkürler
HyperX Cloud2 kablolu almayı düşünüyorum.
Selamlar. Kesinlikle alınır helede ağırlıklı CS oynuyorsan.

Hyperx cloud 2 kablolu, cloud 2 wireless, steelseries nova pro, steelseries artic serileri, razer blackshark v3 bunların hepsini uzun soluklu denedim CS performansı en iyi olanı Hyperx Cloud 2 serisi. Bunların yanında stüdyo kulaklıklarınıda denedim (DT990pro/DT770) onlarda başarılı fakat ekstra ses kartı ve mikrofon almak gerekiyor onlara o yüzden masrafa gerek yok.

Hyperx cloud 3 tavsiye etmem en son güncellenmediyse seslerde bir kısıklık vardı basslar özellikle. Cloud 2 kabloluda alabilirsin Wireless da her türlü ihtiyacını fazlasıyla karşılar.

Tek eksi yönleri kulaklık padleri ve kafa bantları kullanıma bağlı olarak değişir ama ortalama 2-3 yıl sonrasında eskimeye başlıyor onları değiştirmek gerekebilir. İyi forumlar

Son düzenleme:
Cevap için teşekkür ederim. Bulunduğum yerde 4 Bin'e Sony inzone H7 var, 4 Bin'e Sennheiser gsp 350 var, hiç kullanılmamış 2 bin beşyüz'e Cloud 2 var.
Ayrıca 2 bin TL'ye sıfır Arctis 3 satılıyor. Daha çok CS ve Single Player oyunlar için hangisini tavsiye ederseniz onu alacağım. Corsair HS80 listeye dahil. Teşekkürler.

arctis 3 önermem sesler net ama çok düşük kalıyordu. Sony deneyimlemedim yorum yapamayacağım. GSP 350 de güzel bir model sizi tatmin eder aralarında mikrofonu en kaliteli olan model bence bu. Fakat işin içine CS girince Cloud 2 bence bu fiyat aralıklarında rakipsiz :) Corsair HS80 i uzun soluklu kullanmadım sadece kısa bir deneyimleme şansım oldu o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem
Cevap için teşekkür ederim. Bulunduğum yerde 4 Bin'e Sony inzone H7 var, 4 Bin'e Sennheiser gsp 350 var, hiç kullanılmamış 2 bin beşyüz'e Cloud 2 var.
Ayrıca 2 bin TL'ye sıfır Arctis 3 satılıyor. Daha çok CS ve Single Player oyunlar için hangisini tavsiye ederseniz onu alacağım. Corsair HS80 listeye dahil. Teşekkürler.

Bunu aldım usta, yurtdışında akrabam var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı