HyperX Cloud 2 ayarları nasıl olmalı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Drop Plus'tan geçtim. Oyun sesleri bir tık derinden geliyormuş gibi. BlackShark v2'de de böyleydi. Galiba kaliteli kulaklıklarda böyle oluyor. Alışmam gerek diye düşünüyorum. HP modeli oldugu için Kingston Firmware'i atabilir miyim bilmiyorum. Nasıl ayarlar yapmalıyım?

Drop Plus'tan geçtim. Oyun sesleri bir tık derinden geliyormuş gibi. BlackShark v2'de de böyleydi. Galiba kaliteli kulaklıklarda böyle oluyor. Alışmam gerek diye düşünüyorum. HP modeli oldugu için Kingston Firmware'i atabilir miyim bilmiyorum. Nasıl ayarlar yapmalıyım?
7.1 Açık olabilir onu kapatın. Onun dışında default kullanıyorum ben.

7.1 Açık olabilir onu kapatın. Onun dışında default kullanıyorum ben.
Şarkı dinlerken çok iyi oluyor. Oyunlarda da alışırsam çok iyi olur benim için diye düşünüyordum. R6 oynuyorum.

Realtek Audio Control üzerinden de ayarlama yapabilirsiniz. Şahsen Cloud Core kullanıyorum ve iki kulaklığın ses karakteristikleri benzer. Aynı şekilde dipten gelmesi rahatsız etti, en rahat ettiğim ayarlar şunlar oldu:
1699563262034.png

Kendiniz de özellikle tiz frekansları ayarlayarak kendinize göre bir ayar yapabilirsiniz. 125, 250 ve 500Hz'i fazla açmak sesleri boğuklaştırabiliyor.

Jak ile takmadığım için görmüyor hocam.

Şarkı dinlerken çok iyi oluyor. Oyunlarda da alışırsam çok iyi olur benim için diye düşünüyordum. R6 oynuyorum.

Hocam müzik dinlerken denemedim 7.1 ama haklısınızdır. Ama size tavsiyem bende bir Rainbow oyuncusuyum ve 7.1'i bırakın FPS oyununda hikayeli oyunlarda bile kapatın bence. Bende aynı kulaklığa sahibim bu arada.

Tamamdır şarkı dinlerken açayım o halde. Firmware hakkında bilginiz var mı ? 4103 attım daha demin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı