HyperX Cloud 2'ye sahibim. Herhalde 2 veya 1.5 sene oldu alalı. Almanya'dan getirmişti anneannem. Şimdi arada video izlerken cızırdıyor. Ne yapmalıyım?
Hocam cızırdıyor derken dip ses filanmı yoksa bildiğin cazır cazır ötüyor mu alet?
Cızırdama konusunda bilgim yok maalesef ama size bir şey danışmak istedim.
Birçok profesyonel oyuncu bu kulaklığı kullanıyor. Ve çoğu çok memnun. Forumlarda araştırdığımda, bazı kitleler çok memnun, bazı kitleler ise hiç memnun değil. 150₺'lik Rampage ile daha iyi ses kastığını söyleyenler var.
FPS oyunlarında ses kasmak için bir kulaklık alacağım. Sizce bu kulaklık nasıldır. 7.1i çok kötü diyorlar, stereo olarak kullanmak daha iyi diyorlar. Başka bir marka 7.1 ile daha mı iyi ses kasarım? Bir fikir verebilir misiniz?
Yok hocam yani videolardaki konuşmalarda cızırdıyor dip ses neki bilmiyorum.
Dip ses, kulaklıkta ses yokken hafif bir ses duymak demek. Yani bir şey açık değil ama çok düşük frakansda bir ses duyuyorsunuz, bu dipsesdir rahartsız edeni eder etmeyeni etmez.
Bende o kulaklığın Wireless olanını kullanıyorum, jak girişini, ses kartıyla kullanıyorsanız oradaki jak girişinden oynatmayı, eğer jak girişi ses kartına takılıysa oradan biraz kurcalayın. Ses kartına takılıysa ses kartından çıkartın ve jak girişini direkt ses girişine takın, eğer sorun jak girişini ses kartına bağlamadan kesildiyse, sorun ses kartında. Ama devam ettiyse ise sorun kablonun kendisinde.
Biraz karmaşık olabilir ama birkaç kere oku anlarsın ne demek istediğimi.
Yani hocam böyle bir sorun ile karşılaşmadığım için bilemiyorum. İnternetten araştırmanı öneririm.
Peki hocam Logitech G435 nasıldır Wireless.
Mikrofonu kötü alınmaz, bütçenize göre kulaklık önerebilirim.Peki hocam Logitech G435 nasıldır Wireless.
1600-1700 kadar bütçem var. V2 için zorlamaya değer mi? yada 2000'e çıkmışken cloud2 wireless mı alınır sizce?Mikrofonu kötü alınmaz, bütçenize göre kulaklık önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.