mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 11 Ocak 2021 #11 IsBestOnLy dedi: Kronik bir sorun bence bu bende yeni aldım servise yolladım iade veya değişim için aynı sorun olursa almayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık hala bende değil bana geldiği zaman Windows sesini 100'e alıp deneyeceğim.
IsBestOnLy dedi: Kronik bir sorun bence bu bende yeni aldım servise yolladım iade veya değişim için aynı sorun olursa almayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık hala bende değil bana geldiği zaman Windows sesini 100'e alıp deneyeceğim.
cewox Picopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 23 10 Şubat 2021 #12 mil01lao dedi: Hocam kulaklık hala bende değil bana geldiği zaman Windows sesini 100'e alıp deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kanka düzeldimi aynı sorun bende de var dı.
mil01lao dedi: Hocam kulaklık hala bende değil bana geldiği zaman Windows sesini 100'e alıp deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kanka düzeldimi aynı sorun bende de var dı.
mil01lao Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 587 Yer Odasında 11 Şubat 2021 #13 cewox dedi: Kanka düzeldimi aynı sorun bende de var dı. Genişletmek için tıkla... Bende sorun yok hocam sadece Windows sesini sağ alttan 100e aldığımda bir foss yapıyor ama bence bir sorun değil.
cewox dedi: Kanka düzeldimi aynı sorun bende de var dı. Genişletmek için tıkla... Bende sorun yok hocam sadece Windows sesini sağ alttan 100e aldığımda bir foss yapıyor ama bence bir sorun değil.