HyperX Cloud 2 Core Wireless alınır mı?

Bütçe
3500

kayagg

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar 3500TL bütçem var. Wireless kulaklık arıyorum. Genellikle FPS oynuyorum ve Cloud 2 Core Wireless'in neredeyse hiçbir yerde inceleme veya test videosu yok, o yüzden kafam karışık. Normal Cloud 2 Wireless'den ne farkı var? Aklımdaki kulaklıklar:

HyperX Cloud 2 Core Wireless.
ATK Mercury.
2. el Cloud 2 Wireless.
2. el Logitech G733.

Hangisini önerirsiniz veya baska alternatifler var mı?

Yalıtım, ses kalitesi, mikrofon ve rahatlık açısından Cloud 2 Wireless daha mantıklı bir tercih olur. Kasım indirimlerinde Cloud 2 Core Wireless'ı 1.800 TL'ye almıştım; ancak mikrofon kalitesi oldukça kötüydü. Cloud 2 Wireless’ın mikrofonu da çok iyi sayılmaz ama nispeten daha iyi. İkinci el bir Cloud 2 Wireless alıp pedlerini ve kafa bandını değiştirdiğin takdirde kesinlikle pişman etmez. 4 yıldır Cloud 2 Wireless kullanıyorum ve oldukça memnunum.

Yalıtım, ses kalitesi, mikrofon ve rahatlık açısından Cloud 2 Wireless daha mantıklı bir tercih olur. Kasım indirimlerinde Cloud 2 Core Wireless'ı 1.800 TL'ye almıştım; ancak mikrofon kalitesi oldukça kötüydü. Cloud 2 Wireless’ın mikrofonu da çok iyi sayılmaz ama nispeten daha iyi. İkinci el bir Cloud 2 Wireless alıp pedlerini ve kafa bandını değiştirdiğin takdirde kesinlikle pişman etmez. 4 yıldır Cloud 2 Wireless kullanıyorum ve oldukça memnunum.
2. el riskine girmeye değer mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı