Yanlış driveri indiriyon bende de olmuştu bu hata. Siteden iyice bak. Başka bir link daha olacak
kankam klavuzu okudum interetteki ses kartından cikarmam lazimmis klavuzları okumak lazim da sesim baya kotu mikrafonda niye oyleYanlış driveri indiriyon bende de olmuştu bu hata. Siteden iyice bak. Başka bir link daha olacak
çünkü mikrofonu dandikkankam klavuzu okudum interetteki ses kartından cikarmam lazimmis klavuzları okumak lazim da sesim baya kotu mikrafonda niye oyle
arkadaşlarim falan full değişik geliyor diyolar bu kadar para verip niye bu kadar kotu bi mikrafon var anlamadim windows ayarlardan dinlerken bir sey yokta dcde falan baya farklı diyolarçünkü mikrofonu dandik
Arkadaşlarim falan Full değişik geliyor diyorlar bu kadar para verip niye bu kadar kotu bir mikrofon var anlamadim Windows ayarlardan dinlerken bir şey yokta DC'de falan bayağı farklı diyorlar.
Bu kulaklığın da kusuru bu maalesef. Ha bide 7.1'i dandik. Kısacası bu iki özellik dışında iyidir işini görür.arkadaşlarim falan full değişik geliyor diyolar bu kadar para verip niye bu kadar kotu bi mikrafon var anlamadim windows ayarlardan dinlerken bir sey yokta dcde falan baya farklı diyolar
2kya cikmisti mediamarkta, teknosa da buldum 1120 tlye aldim direkt dun mediamarkta da 1120ydi bi gunde 2k cikmisMikrofonu kötü iade edin derim şansınız varsa.
2kya cikmisti mediamarkta, Teknosa da buldum 1120 TL'ye aldim direkt dun mediamarkta da 1120YDI bir gunde 2K cikmis.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.