HyperX Cloud 2 Dip Gürültü Sorunu

redtoblack

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. HyperX Cloud 2 kulaklığımda ses yüksekliğini %72 yi geçirdiğim zaman arkadan rüzgar sesi gibi bir ses geliyor. Arkadaşımda da aynı sistem ve kulaklık var onda da belli bi yüksekliği geçince yine rüzgar sesi dip gürültü tarzı bir ses geliyor. Sistemim aşağıdaki şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

QNAHTz1.png

Tamamda bu kulaklığı ve yanında ses kartını üretenler %72 üzerinde dip gürültü sorunu olacağını ve bunun insanları rahatsız edebileceğini düşünememiş mi acaba. :)

Arkadaşlar konuyu 1 yıl önce açmıştım. Windows 10 yüklediğimde sorun geçmişti. %100 e çıkarsamda dip gürültü gelmiyordu. Başka bi nedenden dolayı Windows 8.1 e dönmek zorunda kaldım ve bu sorun yine başladı. Nedeni ne olabilir. Yeniden 10 yüklemek istemiyorum. :)

Buradan en güncel ses kartı sürücüsünü indirin.

http://media.kingston.com/support/downloads/CloudII_FW_Update_0005.exe

Burada da nasıl kurulacağı yazıyor.

http://media.kingston.com/support/downloads/CloudII_FW_Update_0005 Update instructions.pdf

W10 otomatik olarak bu sürücüyü kuruyor ama eski işletim sistemlerinde kurulmayabilir.

Dostum dediğin güncellemeyi yaptım. Benimkiyle aynı sürümmüş. Yönergeleri izleyerek kurdum. Kurdum ,usbyi çıkardım,yeniden başlattım. Sonra windows kendi buldu ve yükledi. Ama sorun düzelmedi maalesef. Sesi %73 yaptığım anda mesela şarkı dinliyorsun şarkı bitince 6 7 saniye kadar bi uğultu oluyor. %72 yaptığın zaman hemen kesiliyor. İşin ilginci bu sorun bazı programlarda olurken bazılarında olmuyor. Mesela Chrome'da video izlerken oluyor. Mozilla'da olmuyor. Yada windowsun kendi video izleme programından izlerken olmuyor. Vlc yada benzer programlarda oluyor. Çok ilginç bi sorun gerçekten. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı