HyperX Cloud 2 Dip Gürültü Sorunu

Arkadaşlar aynı sorun bende var kulaklığı 1 hafta önce aldım 72yi geçince ssssss diye rüzgar sesi var yardımcı olun allah rızası için kafayı yicem kulaklıkta kablolarda sorun falan yok mikrofondada yok çoğu kişilerde olmus zaten

Evet birkaç gün önce değişimden yenisi geldi fakat yine dipses var, test etmenin de en kolay yöntemi facebook sayfası açıp 3-4 sn bekledikten sonra uğultuyu duymaya başlıyorsunuz, sayfayı kapatınca bir anda uğultu ortadan kalkıyor. Ses kartı olmadan jack ile denediğimde böyle birşey karşılaşmıyorum :)

Evet birkaç gün önce değişimden yenisi geldi fakat yine dipses var, test etmenin de en kolay yöntemi facebook sayfası açıp 3-4 sn bekledikten sonra uğultuyu duymaya başlıyorsunuz, sayfayı kapatınca bir anda uğultu ortadan kalkıyor. Ses kartı olmadan jack ile denediğimde böyle birşey karşılaşmıyorum :)
hocam şuan aynı sorunu bende yaşamaktayım . bu soruna nasıl bir çözüm getirdiniz ?

hocam şuan aynı sorunu bende yaşamaktayım . bu soruna nasıl bir çözüm getirdiniz ?
Sorunun sebebi yanında gelen kalitesiz usb ses kartı, beraberinde usb ses kartı ile gelen çoğu kulaklıkta bu sorunu yaşarsınız. Başka bir usb girişine taktığınızda da sorun devam ediyorsa yapabileceğiniz birşey yok, ses kartı olmadan direk jack girişine bağlayacaksınız ya da harici kaliteli bir ses kartı alacaksınız.

Buradan en güncel ses kartı sürücüsünü indirin.

http://media.kingston.com/support/downloads/CloudII_FW_Update_0005.exe

Burada da nasıl kurulacağı yazıyor.

http://media.kingston.com/support/downloads/CloudII_FW_Update_0005 Update instructions.pdf

W10 otomatik olarak bu sürücüyü kuruyor ama eski işletim sistemlerinde kurulmayabilir.
Bu arada en son sürüm 0010, arkadaşın attığı 0005 benim attığım linktekini indirip dener misiniz en altta download firmware var.

O attığınız en son sürümü de yükledim değişen bir şey yok maalesef.
Bu arada en son sürüm 0010, arkadaşın attığı 0005 benim attığım linktekini indirip dener misiniz en altta download firmware var.

Firmware sürümüyle ya da güncellemeyle alakalı bir sorun değil arkadaşlar. Sorunun kaynağı kutu içeriğinde gelen usb ses kartı, jack girişine takarsanız dip sesin kesildiğini göreceksiniz zaten. Aynı problem Corsair HS60 ve Void Pro modellerinde de mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı