HyperX Cloud 2 dip ses problemi

Bir de aklıma gelen şu var. Aygıt yöneticisinden kulaklığı kaldırın daha sonra usb çıkartıp tekrar takın driver tekrar yüklensin.

hyperx sürücüsünü sildim . usb çıkarıp taktım bu hyperx 7.1 yazan sürücüyü yükledi. Tekrar denedim hala sıkıntı devam ediyor. Şöyle açıklayim . örneğin bi müzik açtım dinliyorum. Çok aşırı derece bi uğultu falan yok fakat müziği hemen durdurup alttan ses seviyesini 67e indirince '' HISS '' sesi gidiyor. sonra hemen 68e çıkarıyorum hıss sesi geri geliyor. Müziği kapattıktan yaklaşık bi 30 saniye sonra falan ise ses seviyesini 100 yapsamda hıss sesi gelmiyor yani kulaklık boştayken hiçbişe açmadığımda sıkıntı yok. Sadece müzik açıyorum hemen durdurup ses seviyeni 67 ve altına indirince hısıldama gidiyor. 68 ve üstünde hısıldama geri geliyor. sonra müziği kapatıyorum 30 saniye sonra falan sorun bitiyor herhangi bir sesli bir şey açmadığımda.

Hmm o zaman arkadaşın laptopta deneyin sıkıntı çıkmazsa kendi pcnizde bütün usb aygıtlarını(klavye mouse da dahil) çıkartıp deneyin belki biri parazit yapıyordur yine olursa muhtemelen statik elektrik sıkıntısıdır kasa kablo bağlantılarını kontrol edin umarım çözülür.

Hocam şuan arkadaşın evimdeyim ve denedim aynı şekilde ses seviyesi 68 in üzerine çıktığında dip sesi geliyor. En basitinden Facebook açtığım zaman 3-4 saniye bekledikten sonra dip ses başlıyor ve 7.1 tuşuna basınca dip ses daha da artıyor. Sorun usb ses kartında. Jak girişi ile takınca problem yok. Ne yapmam lazım şu durumda? Kulaklığı İade edip cloud alpha ile değişim yaptırıp harici DAC şeklinde bir ses kartı mı alsam? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sabahtan beri stres oldum [emoji30]

Muhtemelen ses kartı sıkıntılıdır. Çoğu kişi yaşamıştı bu sorunu ses kartı problemli olduğunu düşünmüştüm. Firmaya mail atın derim. İade etme imkanınız varsa edin uğraşmaya değmez bana kalırsa.

İade edip yeni ses kartı yollasalar ve yine aynı sorunla karşılaşırsam peki? Bunun yerine bu kulaklığı İade edip ses kartsız cloud alpha alıp bir de harici ses kartı alsam daha garanti olmaz mı?

İade edip yeni ses kartı yollasalar ve yine aynı sorunla karşılaşırsam peki? Bunun yerine bu kulaklığı İade edip ses kartsız cloud alpha alıp bir de harici ses kartı alsam daha garanti olmaz mı?
Dediğinizi yapmak daha mantıklı ses kartı iade et bekle uğraş vs değmez. Cloud Alpha alın ancak ses kartını gerçekten iyi alın yoksa değmez. 500 lira gibi bütçe ayırıp Soundblaster Z alabilirsiniz.

500 liraya bu dediğiniz ses kartını piyasada bulamadım hocam. Bulsam alırdım zaten. Nanokatalog'da var derseniz eğer oradan maalesef alışveriş yapamam. Çok fazla şikayet okudum o firmayla ilgili. Başka model önerirseniz eğer ona da bakabilirim.
Dediğinizi yapmak daha mantıklı ses kartı iade et bekle uğraş vs değmez. Cloud Alpha alın ancak ses kartını gerçekten iyi alın yoksa değmez. 500 lira gibi bütçe ayırıp Soundblaster Z alabilirsiniz.

Nanokatalog yanlış yada sahte ürün gibi gönderme problemi yok gördüklerimin çoğu kargonun hep geç gelmesiydi ben de alışveriş yaptım stok sorup alırsınız. Piyasada daha ucuza bu ses kartı bulamazsınız maalesef. 300-400 lira satılan bandında ses kartları anakarttaki ses kartlarına çok yakın performans farkı var anlamak zor bile.
Bir arkadaşımda anakartında ALC 1220 mevcut 600 liralık ses kartı bir tık iyi geldi düşün. 7.1 kısmı hariç.

Peki garanti durumu nasıl nanokatalogdan alırsam? Bir de fiyatı neden bu kadar ucuz? Neredeyse 500 lira ucuza satılıyor sound blaster z

Peki garanti durumu nasıl nanokatalogdan alırsam? Bir de fiyatı neden bu kadar ucuz? Neredeyse 500 lira ucuza satılıyor sound blaster z
Ülkemizde pek satılmadığından zamanında pahalı alındığından hala fiyatı pahalıdır. Ben bu şekilde düşünüyorum ses kartı eski ama zamana göre en iyi ses kartlarından biriydi. Garanti durumunda onlar sizin ürünü alıp hangi ülkeden aldıysa o ülkenin garanti firmasına gönderiyorlardır muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…