HyperX Cloud 2 dip ses var mı?

Bütçe
2000
Acaba kaliteli kulak içi daha mı iyidir bir araştırayım aklımda soru işaretleri bıraktın 😂

Çok bariz fark yok kulaklıklarda ama kulak içi daha derin ve detayı daha iyi hissettiriyor. Kulaklığı iyi hale getirecek şeyler yazılım, EQ ve sesi yüksek verip Windows'tan kulaklığa eriştirebilecek bir şey ben o yüzden yeni sistem toplayacağım o iyi ses için üst düzey bir anakart seçtim ama burada ses şiddetide önemli.

Her türlü görüşe açığım, bu fiyat bandından alınabilecek daha iyi bir kulaklık var mıdır?
Ses kartınız iyise steelseries artcis nova 1 ile razer blackshark x kulaklığını öneririm ben olsam nova 1 alırdım ses kartım kötü olduğundan hyperx cloud aldım ses kartı olduğu için youtubede videolarını izleyin fromlarda yorumları okuyun size göre olanı alın

Ses kartınız iyise steelseries artcis nova 1 ile razer blackshark x kulaklığını öneririm ben olsam nova 1 alırdım ses kartım kötü olduğundan hyperx cloud aldım ses kartı olduğu için youtubede videolarını izleyin fromlarda yorumları okuyun size göre olanı alın
Anakartım Gigabyte B450M S2H.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı