HyperX Cloud 2 driver nasıl indirilir?

yagizzeness

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Depolama: Kingston NV1 SNVS/500G 500 GB M.2 2280 NVMe SSD + Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran kartı: XFX RX 6600
RAM: 2*8: 16 GB 3200 mhz
Anakart: MSI A520M PRO
Kasa: Xigmatek EN45594
monitor : ASUS 24" VG248QG
Klavye : INCA OPHİRA IKG-444
Mouse : ROG Gladius II Wireless
Kulaklık : HyperX Cloud II
soğutma : ID-COOLİNG SE-224 XTS
WN11
Arkadaşlar selamlar mikrofonumun sesi bence az gidiyor ve sorunu çözmem adına drvier indirmem gerektiği söylendi fakat bulamadım nereden bulabilirim bilen var mıdır?

HyperX NGENUITY'i indirin. Bir oradan bakın, Headset kısmında gözükmez ise Driver yoktur. III'de driver var kablolusunda.

Firmware güncellemesi yapabilirsin:

Ses az gidiyor sanırsam hocam sizde de var mı aynı sorun.
Şöyle söyliyim, mikrofon ağızdan uzak olduğunda ses az gidiyor. Mikrofonu ağız ile arasında 2 cm kalıcak şekilde ayarlamalısın. Uzakta tutunca arkadaşlarım nerden konuşuyorsun diyor, mikrofonuda oynak olduğu için sürekli ağzıma yaklaştırıyorum.

Firmware güncellemesi yapabilirsin:

Hocam ne işe yarıyor indirdim kurdum da çok somut bir fark göremedim.

Şöyle söyleyeyim, mikrofon ağızdan uzak olduğunda ses az gidiyor. Mikrofonu ağız ile arasında 2 cm kalacak şekilde ayarlamalısın. Uzakta tutunca arkadaşlarım nereden konuşuyorsun diyor, mikrofonuda oynak olduğu için sürekli ağzıma yaklaştırıyorum.

Hocam arkadaşın attığı güncellemeyi dene istersen sanki bir tık daha fazla geldi ses.

@yagizzeness Ses kartının güncellemesi olarak düşünebilirsin, mikrofonun sesini arttırabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı