HyperX Cloud 2 EQ ayarı önerisi

Kendinle çelişiyorsun, mesajında müzik için kullanılmaz demişsin, ses kasmak için kullanılır demişsin. Şimdi tam tersini diyorsun.

Hayır çelişmedim açıkça anlatayım eqyu sadece müzikler için kullanıyorum demiştim. Ses kasarken EQ programından çıkıyorum orada yazdığım ayarları yapıyorum sesler temiz çıkıyor herhangi bir eqya gerek kalmıyor bir tek tiz karakterli kulaklıklar hariç olabilir kulağı rahatsız ettiği için eğer inanmıyorsan deneyip görebilirsin ne demek istediğimi yalan söylemiyorum memnun olanlar mevcut atabilirim nicklerini.
 
Hocam onları denedim de kulaklığin sesi çok düşük oluyor bu sefer.

Kulaklığı eqsuz kullanman lazım, ilk öncelikle kulaklığı kasa arkasına hiç takma ses seviyesi düşer ön kısmına tak ses kartsız olarak. Sonra Windows ses karıştırıcısı seçeneklerine gelip oradan kulaklık ya da headphones yazısını seç başka bir şeyi seçme yazılımı varsa 7.1 kapat sonra yazılımdan çıkış yap. Windows'taki uzamsal sesi kapalı yap. Windows ses seviyesini 50'de tut oyun içinden sesleri kendi duyacağın kadar ayarla orada da seçim yaptırıyorsa kulaklığı seç yine. Bir deneyin yazın bana, ama bir şey var bu kulaklık modeliydi sanırım tizliymiş kulağınızı rahatsız edebilir belki.
 

Geri
Yukarı